ION Ballistic Boots 6/5

ION tossujen ykkösmallisto. Ballistic neopreenitossut sisäisellä varvashalkiolla.

Alkuperäinen hinta oli: €104,00.Nykyinen hinta on: €69,00.

Ale!
SKU N/A Category Tags , ,

ION Ballistic Boots 6/5

Kuvaus

ION Ballistic on tossujen lippulaivamallisto!

Ballistic sarja on ION:n ykkösmallisto. Nämä split toella varustetut tossut on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista.

Huippulämmin
HotStuff 2.0 karvasisuksen asnsiosta tossut ovat todella lämpimät.
Ballistic tossusi kuivuvat erittäin nopeasti.

Materiaali:

  • 80% Neoprene / 15% Nylon / 5% Polyester
  • Hot_Stuff 2.0
  • Grid Tex

6mm on surffarin yleistossu
6mm tossu on erinomainen valinta kaikille ketkä haluavat harrastaa Suomen kesäkauden alusta loppuun. Erityisesti leijasurffauksessa, purjelautailussa ja surffauksessa voidaan ajatella se toimii myös yleistossuna sillä kun 6mm tossulla on liian kuuma pärjää jo kivasti ilman tossuja. SUP-lautailussa ja melonnassa kun ollaan vähemmän vedessä on 6mm tossu heille ketkä haluavat harrastaa erittäin kylmissä vesissä. Perusharrastajille voi 3mm tossu olla myös täysin riittävä.

Lämpöä, mutta tuntuma säilyttäen

Kun halutaan tehdä lämmin tossu ei tehtävä ole kummoinen, tehdään vain paksu tossu. Kun taas halutaan tehdä lämmin tossu jonka kanssa on mukava harrastaa päästään osioon missä ION pääsee loistoon. ION:n tossut ja erityisesti Ballistic sarjassa säilyttävät erittäin hyvän tuntuman lautaan vaikka jalassa olisi 6mm paksu todella kylmään veteen suunniteltu tossu.

Koko saa olla napakahko

Oikean koon valinta riippuu hiukkasen myös lajeista mitä harrastaa. Luonnollisesti missään lajissa ei yli-iso tossu ole eduksi, mutta esim. leijasurffauksessa liian iso tossu voi pyöriä jalassa. Yleensä jos henkilöllä on vaikka 42,5 tai jopa 43 kengät valitaan neopreenitossuista koko 42. Toki jos tossut on esimerkiksi SUP-lautailuun ei pieni löysä haittaa ja tällöin tossut on helpompi pukea päälle. Tällöin voi laittaa saman kokoiset neopreenitossut kuin mitä normaali kenkiä käyttää.

Lisätiedot

KOKO

36, 37, 38-39, 40-41, 42, 43-44, 45-46

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…