Ion Plasma 6/5 – Split toe

Laadukaat ION tossut kaikkeen vesiurheiluun

64,00

Ale!
SKU N/A Category Tags , ,

Ion Plasma 6/5 – Split toe

Kuvaus

ION Plasma Boot kaikkeen vesiurheiluun

Plasma Boot on ION malliston monipuolisin neopreenitossu. Se on lämmin, erittäin kestävä ja yhtenäisen sisätilan myötä se käy kaikenlaiseen harrastamiseen.

6mm on surffarin yleistossu
6mm tossu on erinomainen valinta kaikille ketkä haluavat harrastaa Suomen kesäkauden alusta loppuun. Erityisesti leijasurffauksessa, purjelautailussa ja surffauksessa voidaan ajatella se toimii myös yleistossuna sillä kun 6mm tossulla on liian kuuma pärjää jo kivasti ilman tossuja. SUP-lautailussa ja melonnassa kun ollaan vähemmän vedessä on 6mm tossu heille ketkä haluavat harrastaa erittäin kylmissä vesissä. Perusharrastajille voi 3mm tossu olla myös täysin riittävä.

Lämpöä, mutta tuntuma säilyttäen
Kun halutaan tehdä lämmin tossu ei tehtävä ole kummoinen, tehdään vain paksu tossu. Kun taas halutaan tehdä lämmin tossu jonka kanssa on mukava harrastaa päästään osioon missä ION pääsee loistoon. ION:n tossut säilyttävät erittäin hyvän tuntuman lautaan vaikka jalassa olisi 6mm paksu todella kylmään veteen suunniteltu tossu.

Huom! Tossun varsi ja jalkaterä normaalia kapeampaa mallia.

Lisätiedot

KOKO

36, 37, 38-39, 40-41, 42, 43-44, 45-46, 47-48

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…