2022 Crazyfly Diva

Mitä nainen haluaa

  • Näyttävä desing
  • Helppo ohjattavuus
  • Liukuu vedessä kuin unelma
  • Naisille sopiva jousto ja ajoasento

Paketissa mukana:
Evät – Hiilikuitua (5,0 cm), kahva ja ruuvit

599,00808,00

2022 Crazyfly Diva

Kuvaus

Raptor Diva on erityisesti naisille suunniteltu lauta, joka on luotu legendaarisella Raptor-muodolla, mutta optimoitu naisajajille sekä taipuisuudessa että ajoasennossa. Mukavuus, tyyli ja suorituskyky ovat tämän laudan lähtökohtia – ja Raptor Diva tarjoaa juuri sen.

Laudan muoto ja veden ohjauskisko laudan pohjassa lisää pitoa ja laudan keskellä oleva Vee-muotoilu lisää sen nopeaa hallittavuutta. Uusi Triaxial 45° lasikuiturakenne varmistaa suuremman kiertojäykkyyden lisäten näin laudan hyppyominaisuuksia ja tuo enemmän joustavuutta laudan pituussuunnassa tarjoten mukavuutta ja pehmeämpiä alastuloja. Step Cap -kansiteknologia mahdollistaa laudan ohuemmat reunat, joiden ansiosta lauta kanttaa terävämmin ja kryssii paremmin.

Raptor Diva on erittäin mukava, naisille räätälöity freeride-lauta. Ei vain grafiikka, vaan myös rakenne ja siteiden asento ovat kaikki räätälöityjä naisille. Rakentamisessa olemme käyttäneet vain parhaimpia päästä päähän CNC-muotoiltuja puuytimiä, moniakselista lasikuitua ja fuusiomateriaalireunuksia, jotka luovat erinomaisen tasapainon joustavuuden, jäykkyyden ja popin välillä. Hieman pehmeämpi flex-kuvio tarjoaa pehmeän liu´un, pehmeät hyppyjen alastulot sekä aaltoja hyvin leikkaavan ajokokemuksen.

Raptor Diva on suunniteltu kokeneille ja keskitason harrastajille, jotka etsivät mukavaa freeride-lautaa, jossa on paljon poppia ja lautaa jolla naulaat tempun kuin tempun.

Raptor Diva toimii parhaiten Binary S-koon siteiden kanssa, mutta on myös yhteensopiva wake-siteiden kanssa.

KOKO: 132 x 41 135 x 41
PAINO: 2.50 kg 2.70 kg
JÄYKKYYS: 550 540
STANCE: 38 / 42 / 46 CM
15 / 16.5 / 18.0 INCH
(yhteensopiva wake siteiden kanssa)

 

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

132 cm x 41 cm, 135 cm x 41 cm

Siteet

Ei siteitä, Binary S (179 €), Hexa Binding (209 €)

Tutustu myös näihin.

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…

Avaa chatti
1
Tarvitsetko apua? Laita viesti.
Moikka,

Koukussa tuuleen, vai vasta aloittelemassa harrastusta? Autan mielelläni kaikessa lajiin liittyvässä.