2023 Crazyfly Hyper

NYT SAATAVILLA

CRAZYFLY HYPER 2023

HIGH-PERFORMANCE FREERIDE/BIG AIR.
7m / 9m / 10m / 12m / 15m

Tämä leija vie sinut entistä korkeammalle ja entistä pidemmälle.  Vuoden -23 malli jatkaa BigAir sarjassa siitä mihin 2022 malli jäi.
Leija on hienosäädetty toimimaan Savvy puomin kanssa. Bridle -narujen kiinnityspisteet on uusittu ja näin saatu aikaiseksi entistä kevyempi puomipaine, tarkempi ohjaus, lisää vakautta

1.559,002.838,00

2023 Crazyfly Hyper

Kuvaus

Vuoden 2023 Hyper jatkaa omaa menoaan modernien Big Air -leijojen luokassa.

Uudet bridle-narut tuovat yhden lisäkiinnityspisteen leijan etureunan molempiin päihin ja ovat käytössä silloin kun nostat leijaa vedestä (relaunch).
Näiden uusien kiinnityspisteiden ansiosta Hyper käytännössä haluaa lentää itsestään tuuli-ikkunan reunaan.

Samaiset bridle narut antavat leijan siiven kärkialueille myös lisää tukea, tehden näin Hyperistä paljon vakaamman ja helpommin hallittavan puuskissa, eli (owerpovered -tilanteissa).
Uuden Savvy-puomin ja uusien bridle-narujen yhdistelmä antaa jatkuvaa palautetta leijasta puomiin, joten leija on aina täysin hallinnassasi.

Vedä puomista ja Hyper on kuin totteleva peto käsissäsi. Jos vuoden 2022 mallissa on vetoa ja nostetta, niin 2023 malli on tuboahdettu versio edellisestä, mikä onkin erityisen palkitsevaa isoille hypyille. Noste on lähes epätodellisen tuntuinen ja saa kovemmakin harrastajan suupielet venymään 😉

2023 Crazyfly Hyper tekee hypyistäsi todella ilmavia, heliloopit ennustettavia ja alastulot sinun kontrollissasi.

Vaikka Hyper on 5-strutsinen leija, joka on suunniteltu kestämään kovia kelejä on sen kevyentuulen ominaisuudet tässä luokassa aivan omalla tasollaan.Tästä kiitos TerTex -materiaalin, jolla korvasimme Dacronin leijan strategisilla alueilla. Näin saimme jälleen entistä kevyemmän ja samalla muita suuremmalla tuulialueella toimivan leijan.

15m2 Hyper on erityisesti suunniteltu ja “narutettu” toimimaan kevyellä kelillä.

2023 CRAZYFLY HYPER – GO BIG or go home!

Lisätiedot

Koko

7m2, 9m2, 10m2, 12m2, 15m2

Puomi (Savvy 2023)

Ei puomia 0€, Puomilla +699€

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…

Avaa chatti
1
Tarvitsetko apua? Laita viesti.
Moikka,

Koukussa tuuleen, vai vasta aloittelemassa harrastusta? Autan mielelläni kaikessa lajiin liittyvässä.