2022 Crazyfly Hyper

Earlybird!

Nostattava kokemus

HIGH PERFORMANCE FREERIDE/BIG AIR

7m / 9m /

Valitse pakettisi:

  • LEIJA
  • LEIJA+PUMPPU
  • COMPLETE = LEIJA+PUMPPU+CRAZYFLY SICK BAR

Crazyfly on ainoa täysin Eurooppalainen leijavalmistaja, jonka kaikki leijat valmistetaan alusta loppuun Crazyflyn tehtailla Slovakiassa.

 

 

 

 

 

KOKO: 7m 9m 10m 12m 15m
Tuulialue  (solmua): 15-40 12-33 11-28 10-24 9-20
PAINO: 2.70 kg 3.10 kg 3.30 kg 3.70 kg 4.10 kg

1.064,251.618,50

2022 Crazyfly Hyper

Kuvaus

Tämä leija on tehty nostamaan sinut korkealle!

CRAZYFLY HYPER on Delta Bow Shape muotoiltu leija, jossa on yhdistetty molempien lijatyyppien parhaat ominaisuudet. Sen trimmi tarjoaa laajan alueen depower/power säätöä tarpeen mukaan, automaattisen relaunchin ja maksimaalisen “airtimen” eli liitoajan.
Delta Bow -muotoa on helppo hallita alhaisen puomipaineen ansiosta. Tämä muoto on ihanteellinen niille, jotka etsivät tehokasta freeride leijaa, isoja hyppyjä ja hooked freestyle tyyliin sopivaa peliä.

5 Strut Desing
5-strut muotoilu luo erittäin vahvan ja tukevan rungon leijan kankaalle. Suorituskykyisille suurille big air leijoille, kuten Hyperille, on ratkaisevan tärkeää, että leija säilyttää muotonsa, ja tämä saavutetaan parhaiten viiden poikkituen avulla.

Dacron kehys
TerTex-materiaalin käyttöönoton myötä Dacron-runko on suunniteltu kokonaan uudelleen. Kestävät Dacron-etureuna- ja wintip-vahvikkeet muodostavat kaikkien CrazyFly-leijojen selkärangan. Huippuvahvaksi tehty Dacron-runko varmistaa parhaan lujuus-painosuhteen ja tekee leijasta paljon jäykemmän, oikein muotoillun, vahvemman ja kestävämmän. Tämän ansiosta leijalle on saatu uskomaton lentovakaus, dynaamisempi reagointi ja räjähtävä teho mm. hyppyihin.

TerTex… whaat???
TerTex on aivan uusi materiaali, jota käytetään kaikissa 2022 CrazyFly-leioissa. Se on kaksi kertaa vahvempi kuin Triplex triple ripstop ja samalla TerTex on 40% kevyempi kuin käyttämämme Dacron-materiaali. Kaikkien 2022 CrazyFly-leijojen kaikissa tuissa, siivenkärjissä ja keskituen päällä käytetty TerTex vähentää leijan painoa radikaalisti. Näin leijamme toimivat paremmin kevyellä tuulella, ne liikkuvat nopeammin ilmassa, ne on helpompi nostaa uudelleen ja ne kääntyvät nopeammin. TerTex lisää leijan tuulialuetta ja näin myös kevyen tuulen suorituskyky paranee.

Airlock-venttiili
Airlock-venttiili mahdollistaa leijan helpon ja nopean täytön sekä tyhjennyksen. Käyttömukavuuden lisäämiseksi pumpun letku liitetään venttiilin alle yksinkertaisella puolikierteellä ja se pysyy tukevasti kiinni leijassa koko täyttöprosessin ajan.

Vahvistettu ristikkäinen LE-sauma
HYPER:in jokaisessa etureunan paneelissa on vahvistettu LE-sauma, jossa on ylimääräinen kerros vahvaa dacronia. Tämä muodostaa yhteensä neljä dacron-kerrosta saumassa vaakasuunnassa. Tämä vahvistus ei ylitä pystysaumoja, koska niissä on jo neljä dacron-kerrosta. Näin säästämme painoa ja luomme tasaisen kuorman jakautumisen kaikille etureunan saumoille.

Siirretyt ohjausnarujen kiinnityspisteet
Siirsimme ohjausnarujen kiinnityspisteet suoraan leijan etureunaan. Uusi kiinnityspisteen asento asettaa vähemmän painetta kankaalle ja saa aikaiseksi paljon nopeamman ohjausvasteen leijalle.

Kaksikerroksinen takareuna
Kaksinkertainen Triplex triple Ripstop -kerros takareunassa vähentää leijan painoa verrattuna perinteisesti käytettyihin raskaisiin materiaaleihin. Samalla se luo tasaisen jännityksen takareunaan ja vähentää leijan lepattamista. Tämäkin on yksi Crazy Flyn tuomista uusista ratkaisuista, jolla säästetään leijan painoa ja pidennetään tuotteen käyttöikää.

 

 

Lisätiedot

Koko

Leija 7m, Leija 9m, Leija 10m, Leija 12m, Leija 15m, Leija+Sick Bar 2022 7m, Leija+Sick Bar 2022 9m, Leija+Sick Bar 2022 10m, Leija+Sick Bar 2022 12m, Leija+Sick Bar 2022 15m

Tutustu myös näihin.

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…

Avaa chatti
1
Tarvitsetko apua? Laita viesti.
Moikka,

Koukussa tuuleen, vai vasta aloittelemassa harrastusta? Autan mielelläni kaikessa lajiin liittyvässä.