2023 Crazyfly Sculp

Todellinen leijasurfauksen allround machine

FREERIDE/FREESTYLE/FOIL
7m / 8m / 9m / 10m / 12m / 14m

Crazyfly Sculp specs

  • Monipuolinen allround -leija
  • Hienosäädetty kitelooppeja varten
  • Erittäin vakaa ja ennustettava!!!
  • Suora ja reagoiva ohjaus – tiedät aina missä leijasi on
  • Helppo nostaa vedestä

2023 – SCULP on leijaksi oikea “jokapaikan höylä” – Old school/freestyle/kite loopit/big air tai foilaus – SCULP toimii!

1.469,002.678,00

2023 Crazyfly Sculp

Kuvaus

Lue The Kite Magin testi tästä linkistä.

Sculp on muodoltaan hybridi Delta Bow. Tämä muoto yhdistää molempien parhaat puolet, jotta sinulla olisi käsisssäsi monipuolisin ja helppokäyttöisin leija, jonka olemme koskaan valmistaneet. Tämä on aito allround -leija.

Leija on hienosäädetty toimimaan uuden Savvy -puomin kanssa. Bridle-narujen kiinnityspisteet on uusittu ja näin saatu aikaiseksi entistä kevyempi puomipaine, tarkempi ohjaus, lisää vakautta ja nopeampi kääntyminen.

Uudet bridle-narut tuovat yhden lisäkiinnityspisteen leijan etureunan molempiin päihin ja ovat käytössä silloin, kun nostat leijaa vedestä (relaunch). Näiden uusien kiinnityspisteiden ansiosta leija haluaa käytännössä lentää itsestään tuuli-ikkunan reunaan.  Samaiset bridle-narut antavat leijan siiven kärkialueille myös lisää tukea, tehden näin Sculpista paljon vakaamman ja helpommin hallittavan puuskissa, eli (owerpovered -tilanteissa). Uuden Savvy-puomin ja uusien bridle-narujen yhdistelmä antaa jatkuvaa palautetta leijasta puomiin, joten leija on aina täysin hallinnassasi.

Kevyen kelin ominaisuudet ovat Sculpissa sanalla sanottuna hämmästyttävät. Kiitos tästä TerTex-materiaalille, joka on korvannut Dacronin, monin paikoin leijan kriittisissä osissa. Näin leijaan on saatu vahvempi rakenne ja vähemmän painoa. Optimoitu paino tuo leijalle suuremman tuulialueen ja paremmat kevyentuulen ominaisuudet.

2023 CRAZYFLY SCULP – ONE WORLD, ONE KITE 

Lisätiedot

KOKO

7m2, 8m2, 9m2, 10m2, 12m2, 14m2

Puomi (Savvy 2023)

Ei puomia 0€, Puomilla +699€

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…

Avaa chatti
1
Tarvitsetko apua? Laita viesti.
Moikka,

Koukussa tuuleen, vai vasta aloittelemassa harrastusta? Autan mielelläni kaikessa lajiin liittyvässä.