Eleveight 22 FS V5 – 7m2

FS = Freestyle Series jossa todella paljon suorituskykyä ilman C-leijan “raakuutta”

500,00

Eleveight 22 FS V5 – 7m2

Kuvaus

FS tarjoaa todella kovaa suorituskykyä, mutta hallittavasti

Eleveight FS:n kolmas versio palkittiin vuoden parhaaksi freestyle leijaksi ja nyt versio 5 jatkaa tällä tiellä!

Englanniksi tekisi mieli sanoa “precision tool” koska niin tarkasti FS ohjautuu kun sitä käskytät! FS tarjoaa todella napakkaa suorituskykyä ja tämä tulee erittäin hyvin esille kun saat koukkuloikassa ajoituksen osumaan kohdilleen. Silloin meinaan lähdetään ja suoraan ylös! Ja kun mennään suoraan ylös silloin mennään korkealle. Tästä pienenä esimerkkinä Enzon tekemä Suomen ennätys 20,6m (mitattu WOO:lla). Silti vaikka FS lähtee todella räjähtävästi ylös tulee se silti varsin leppoisasti alas. Unhookissa FS:n poppi on napakka ja leija antaa hyvästi släkkiä ilmassa. Toki ei ole mikään yllätys, että tämä leija on erinomainen unhook freestylessä ja kiteloopeissa.

Kenelle FS oikein sopii?

FS:ssää voi periaatteessa suositella vaikka aloittelevalle harrastajalle sen helppouden ja vakauden puolesta.
FS on kuitenkin parhaimmillaan kuskeilla, jotka hakevat napakkaa suorituskykyä, olipa kyseessä unhook, kiteloopit tai räväkkä freestyle.

Toisena osiona FS:n kanssa ovat juuri ne jotka eivät hypi ollenkaan, mutta haluavat leijan jossa on todella sporttinen fiilis ilman 100% C-leijojen kapeaa kelialuetta.

Isossa koossa FS on myös erittäin suositeltu keveille kuskeille.
Kun verrataan RS:ssään on FS paljon vähemmän härkämäinen. Tällöin keveät kuskit hallitsevat FS:n erittäin hyvin vaikka keli hieman nousisi. FS:n teho tulee vasta kun sitä käskee, eikä siinä ole pohjalla laisinkaan härkämäistä vääntöä.

Aloittelijoiden kohdalla suosittelemme FS:ssää niille, joilla kiinnostus lajia kohtaan on juuri räväkämmässä ajossa. FS ei ole missään nimessä liian haastava, mutta tulee jatkossa tarjoamaan suorituskykyä vaikka kuin kovaan tykitykseen.

Lisätiedot

Väri

Tumman harmaa, Vaalean harmaa, Sininen

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…