Crazyfly – Sick Bar

Yksinkertaista ja selkeää

40cm / 45cm / 50cm / 55cm

  • Ainoa Euroopassa tehty puomi
  • AFNOR NF S52-503 turvallisuussertifikaatti
  • Extreme kevyt puomi
LEIJAN KOKO: 3m 5m 7m 8m 9m 10m 11m 12m 13m 14m 15m 17m
PUOMIN PITUUS: 40cm 45cm 45/50cm 50cm 55cm
NARUJEN PITUUS: 20m 24m 24m + 3/6m ext.

 

589,00

Crazyfly – Sick Bar

Kuvaus

CrazyFly Sick Bar on huippuluokan puomi, joka yhdistää turvallisuuden, mukavuuden, kestävyyden ja yksinkertaisuuden.

Koska turvallisuus on etusijalla, Sick-barissa on yhden narun flagout systeemi. Se varmistaa leijan 100 % romahtamisen kaikissa hätälaukaisutilanteissa. Sick Click push away -pikalaukaisin täyttää ranskalaisen turvallisuusstandardin AFNOR NF S52-503. Se voidaan laukaista helposti pienellä voimalla kaikissa olosuhteissa. Sick Click -järjestelmän uudelleen kiinnitys on nopeaa ja helppoa vaikeissakin olosuhteissa.

CrazyFly Sick Baria voidaan käyttää kahdessa turvatilassa: standardi ja “suicide”.

Vakioturvatila tarjoaa 100 % turvallisuuden kaikissa tilanteissa. Suosittelemme vahvasti normaalin turvatilan käyttöä. Suicide-tiloja tulisi käyttää vain todella edistyneiden ajajien käytössä, koska se ei tarjoa leijan täyttä tehoa hätälaukaisun yhteydessä.

Sick Barissa on Marine SS Smart Cleat, joka on sijoitettu strategisesti puomin yläpuolelle, mikä tekee tehon säätämisestä ajon aikana helppoa. Smart Cleatin alle suunnittelimme upouuden DuPont® Polymer Stoperballin, joka yhdistää myös PU-putken ja Smart Cleatin. Muokkasimme täysin uudelleen leashin liitoskohdan pikalukituksella ja otimme käyttöön Spinnectin irrotettavan leash-liittimen.

Puomin päät ovat lyhyempiä ja jäykempiä, kun taas kellukkeet voidaan taittaa kauniisti pakkaamisen helpottamiseksi ja turvallista selfrescueta varten.

Sick barissa on upouusi ensiluokkainen italialainen Tecno Prestige Leather -kahva, joka takaa vertaansa vailla olevan mukavuuden ja pitkäkestoisuuden. Kääntölaite on integroitu tangon alle, josta on helppo ja mukava päästä käsiksi etunarujen avaamiseen hypyn tai kiteloopin jälkeen.

Teimme asioista yksinkertaisia ​​ja siistejä, ja peitimme safety narun ja vetonarun PU-putkella. PU-putki estää kaiken keskilinjan kulumisen ja mahdollistaa pehmeän ja tasaisen leijan tehonsäädön sekä käsittelyn.

Ylivertaisen mukavuuden ja kestävyyden takaamiseksi puomissa itsessään on hiilikuiturakenne, mikä tekee siitä yhden markkinoiden vahvimmista ja kevyimmistä.

Sick Bar on ensimmäinen ja ainoa puomi, joka on valmistettu 100 % Euroopassa CrazyFlyn tehtaalla ja valmistettu vain eurooppalaisista materiaaleista ja komponenteista.

Sick Bar on varustettu korkealaatuisilla Saksassa valmistetuilla Liros® Dyneema -naruilla, jotka on esivenytetty raskaalla kuormalla, mikä varmistaa, että siimat eivät veny enempää.

Narujen tummanharmaa väri saa ne selvästi näkyviksi kun leijaa rikataan lumella.

Puomi, joka on täynnä hienoja ominaisuuksia, mukava ja turvallinen käyttää – CrazyFly Sick Bar.

Lisätiedot

Valitse pituus

40cm, 45cm, 50cm, 55cm

Tutustu myös näihin.

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…

Avaa chatti
1
Tarvitsetko apua? Laita viesti.
Moikka,

Koukussa tuuleen, vai vasta aloittelemassa harrastusta? Autan mielelläni kaikessa lajiin liittyvässä.