ION Seek Amp Semidry Hood 6/5 – FrontZip

Earlybird!

Hupullinen märkäpuku niihin kaikista kylmimpiin vesiin!

Lämpötila:  3°C-8°C | 37°F – 46°F
Materiaalit:  85% neopreeni / 15% nailon

VÄRI: Musta

315,00

ION Seek Amp Semidry Hood 6/5 – FrontZip

Kuvaus

Seek Amp on eeppisen venyvä.

Erittäin joustava lämpövuori yhdistettynä kevyeen neopreeniin antaa lisälämpöä ja tinkimättömän liikkumisvapuen ympäri vuoden. Optimaalisen lämmön salaisuus piilee ION:n erittäin joustavassa sisävuoressa, nimeltään Hot_Stuff 2.0, yhdessä paahtavan lämpimän Plasma_Plush 2.0:n kanssa puvun takapaneelissa. I_foam neopreenivaahto vangitsee enemmän eristävää ilmaa uuden rakenteen ansiosta, joka parantaa lämmönpidätyskykyä ja joustavuutta. Paikoissa, joissa ei ole lämpövuorausta, superpehmeä Silk_Stuff tuo maksimaalisen mukavuuden ihoa vasten.

Seek Amp Semidry Hood 6/5  tärkeimmät ominaisuudet

Toasty Warm: Nopeasti kuivuva Plasma_Plush 2.0 yhdistettynä Hot_Stuff 2.0:aan tuo parhaan yhdistelmän lämpöä ja joustavuutta.
Epic Stretch: Rajoittamaton liike vähempien paneelien ja joustavimman vuorauksen (Hot_Stuff 2.0) ansiosta.
Sauman tiivistys: Parannettu versio erittäin joustavasta neopreeniteipistä, joka varmistaa jokaisen sentin alavartalon saumat ja erittäin rasitetun mansetin alueen.
Minimal Panel Design: Sweep_Cut ja jatkuvat paneelit edessä ja takana ovat syy siihen, miksi tämä puku tuntuu toiselta iholta.

Seek Amp Semidry Technology

Dry_Grid:  Jätä vesi sinne minne se kuuluu, älä märkäpukuun – Drygrid imee jopa 30 % vähemmän vettä. Tämän seurauksena märkäpuku on kevyempi ja veden haihtumisen aiheuttama jäähtyminen vähenee. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Drygridin ulkonäkö lisää hienostuneita yksityiskohtia.
Plasma_Plush: Silmukkarakenteen ansiosta Plasma_Plush sisävuori sitoo enemmän ilmaa. Tuloksena on eristävä kerros lisäämään lämpöä ja mukavuutta.
Eco_Stretch (Black Color Way): Ion käyttää kierrätettyä nailonkangasta ulkovuorauksessaan. Materiaali on peräisin nylonjätteestä, mutta parasta on, että sen venymisominaisuudet ovat yhtä hyvät kuin perinteisen vuorauksen.
Hot_Stuff 2.0: Hot_Stuff 2.0:ssa on muhkeampi tuntuma suurempien silmukoiden ansiosta, jotka sitovat enemmän ilmaa lämmöneristykseen. Se on joustavin lämpövuori koko Ionin valikoimassa.
Silk_Stuff: Sileä sisävuori antaa mukavan tunteen paljaalla iholla.
I-Foam:  Erittäin kevyt ja joustava neopreenivaahto. Uuden vaahdotetun rakenteen ansiosta, jossa on enemmän ilmaa sisällä ja pienempi tiheys, I_Foam edistää lämmöneristystä ja parempaa joustavuutta.
Maki_Tape 2.0:  Erittäin joustava neopreeniteippi vahvistaa alavartalon saumoja ja yleisesti rasittuvaa mansettialuetta sisältä.
Sweep_Cut: Saumaton olkapäärakenne lisää olkapäiden liikkuvuutta.
Cordlock:  Pehmeä nyörilukko etuvetoketjullisiin märkäpuvuihin, jota voidaan säätää yhdellä kädellä. Se on hienovarainen lisäys, joka ei häiritse sinua ajon aikana.
Vaihdettava kiristysnyöri: Nyöriä käytetään puvun kiristämiseen olkapäältä. Tämän pienen yksityiskohdan suuri kuormitus johtaa väistämättä sen rikkoutumiseen puvun ikääntyessä. Nyt se voidaan helposti vaihtaa, joten tästäkään ei aiheudu enää ongelmia.
Seam_Reinforcement: Kaikki puvun saumat on vahvistettu ja vahvistettu sisältäpäin, mikä varmistaa saumojen pidemmän käyttöiän.
Fused_Edges: Kohokuvioidut hihan- ja lahkeenpäät takaavat tyylikkäämmän lopputuloksen.
Seal_Tite:  Tämä ominaisuus estää veden tunkeutumisen märkäpukuun sulkemalla hihansuut ja kauluksen sisäpuolella olevien pienten kumiliuskojen avulla.
Drain_Holes:  Nopea vedenpoisto estää veden kertymisen märkäpuvun sisään. Drain_Holes vedenpoistoaukot on kiinnitetty paikoilleen sisältäpäin eivätkä laajene.
Erilliset jalkahihnat: Lenkit voidaan kääriä tiukasti nilkan ympärille, jotta pukuun ei pääse valumaan vettä.
Key Pocket: Nauti sessiosta äläkä murehdi avaimistasi – säilytä ne helposti avaintaskussa. Huom! säilytä vain vedenkestäviä avaimia vaurioiden välttämiseksi.

 

Lisätiedot

KOKO

S, M, L, XL, XXL

Tutustu myös näihin.

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…

Avaa chatti
1
Tarvitsetko apua? Laita viesti.
Moikka,

Koukussa tuuleen, vai vasta aloittelemassa harrastusta? Autan mielelläni kaikessa lajiin liittyvässä.