ION Seek Amp Semidry Hood 6/5 – FrontZip

Hupullinen märkäpuku niihin kaikista kylmimpiin vesiin!

Lämpötila:  3°C-8°C | 37°F – 46°F
Materiaalit:  85% neopreeni / 15% nailon

VÄRI: Musta

395,00

Ale!
SKU 48222-4465 Category Tags , , , ,

ION Seek Amp Semidry Hood 6/5 – FrontZip

Kuvaus

Seek Amp on eeppisen venyvä.

Erittäin joustava lämpövuori yhdistettynä kevyeen neopreeniin antaa lisälämpöä ja tinkimättömän liikkumisvapuen ympäri vuoden. Optimaalisen lämmön salaisuus piilee ION:n erittäin joustavassa sisävuoressa, nimeltään Hot_Stuff 2.0, yhdessä paahtavan lämpimän Plasma_Plush 2.0:n kanssa puvun takapaneelissa. I_foam neopreenivaahto vangitsee enemmän eristävää ilmaa uuden rakenteen ansiosta, joka parantaa lämmönpidätyskykyä ja joustavuutta. Paikoissa, joissa ei ole lämpövuorausta, superpehmeä Silk_Stuff tuo maksimaalisen mukavuuden ihoa vasten.

Seek Amp Semidry Hood 6/5  tärkeimmät ominaisuudet

Toasty Warm: Nopeasti kuivuva Plasma_Plush 2.0 yhdistettynä Hot_Stuff 2.0:aan tuo parhaan yhdistelmän lämpöä ja joustavuutta.
Epic Stretch: Rajoittamaton liike vähempien paneelien ja joustavimman vuorauksen (Hot_Stuff 2.0) ansiosta.
Sauman tiivistys: Parannettu versio erittäin joustavasta neopreeniteipistä, joka varmistaa jokaisen sentin alavartalon saumat ja erittäin rasitetun mansetin alueen.
Minimal Panel Design: Sweep_Cut ja jatkuvat paneelit edessä ja takana ovat syy siihen, miksi tämä puku tuntuu toiselta iholta.

Seek Amp Semidry Technology

Dry_Grid:  Jätä vesi sinne minne se kuuluu, älä märkäpukuun – Drygrid imee jopa 30 % vähemmän vettä. Tämän seurauksena märkäpuku on kevyempi ja veden haihtumisen aiheuttama jäähtyminen vähenee. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Drygridin ulkonäkö lisää hienostuneita yksityiskohtia.
Plasma_Plush: Silmukkarakenteen ansiosta Plasma_Plush sisävuori sitoo enemmän ilmaa. Tuloksena on eristävä kerros lisäämään lämpöä ja mukavuutta.
Eco_Stretch (Black Color Way): Ion käyttää kierrätettyä nailonkangasta ulkovuorauksessaan. Materiaali on peräisin nylonjätteestä, mutta parasta on, että sen venymisominaisuudet ovat yhtä hyvät kuin perinteisen vuorauksen.
Hot_Stuff 2.0: Hot_Stuff 2.0:ssa on muhkeampi tuntuma suurempien silmukoiden ansiosta, jotka sitovat enemmän ilmaa lämmöneristykseen. Se on joustavin lämpövuori koko Ionin valikoimassa.
Silk_Stuff: Sileä sisävuori antaa mukavan tunteen paljaalla iholla.
I-Foam:  Erittäin kevyt ja joustava neopreenivaahto. Uuden vaahdotetun rakenteen ansiosta, jossa on enemmän ilmaa sisällä ja pienempi tiheys, I_Foam edistää lämmöneristystä ja parempaa joustavuutta.
Maki_Tape 2.0:  Erittäin joustava neopreeniteippi vahvistaa alavartalon saumoja ja yleisesti rasittuvaa mansettialuetta sisältä.
Sweep_Cut: Saumaton olkapäärakenne lisää olkapäiden liikkuvuutta.
Cordlock:  Pehmeä nyörilukko etuvetoketjullisiin märkäpuvuihin, jota voidaan säätää yhdellä kädellä. Se on hienovarainen lisäys, joka ei häiritse sinua ajon aikana.
Vaihdettava kiristysnyöri: Nyöriä käytetään puvun kiristämiseen olkapäältä. Tämän pienen yksityiskohdan suuri kuormitus johtaa väistämättä sen rikkoutumiseen puvun ikääntyessä. Nyt se voidaan helposti vaihtaa, joten tästäkään ei aiheudu enää ongelmia.
Seam_Reinforcement: Kaikki puvun saumat on vahvistettu ja vahvistettu sisältäpäin, mikä varmistaa saumojen pidemmän käyttöiän.
Fused_Edges: Kohokuvioidut hihan- ja lahkeenpäät takaavat tyylikkäämmän lopputuloksen.
Seal_Tite:  Tämä ominaisuus estää veden tunkeutumisen märkäpukuun sulkemalla hihansuut ja kauluksen sisäpuolella olevien pienten kumiliuskojen avulla.
Drain_Holes:  Nopea vedenpoisto estää veden kertymisen märkäpuvun sisään. Drain_Holes vedenpoistoaukot on kiinnitetty paikoilleen sisältäpäin eivätkä laajene.
Erilliset jalkahihnat: Lenkit voidaan kääriä tiukasti nilkan ympärille, jotta pukuun ei pääse valumaan vettä.
Key Pocket: Nauti sessiosta äläkä murehdi avaimistasi – säilytä ne helposti avaintaskussa. Huom! säilytä vain vedenkestäviä avaimia vaurioiden välttämiseksi.

 

Lisätiedot

KOKO

S, ST, M, MT, LS, L

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…