Crazyfly on tullut alunperin tunnetuksi heidän huippulaatuisista laudoistaan ja tätä polkua he jatkavat edelleen. CF:n laudat ovat materiaaleiltaan, rakenteeltaan sekä innovaatioiltaan huippuluokkaa ja he ovat yksi leijalautojen pioneerejä mitä tuotekehitykseen tulee. Tästä merkkinä mm. edelleen kevyin lauta mitä markkinoilta löytyy. 

Leijat tulivat mukaan tuotevalikoimaan myöhemmin, mutta eivät yhtään sen heikompana lenkkinä heidän tuoteperheessä. Tästä vakuutena markkinoiden ylivoimaisesti kovin takuu, 3 vuotta!

CrazyFly Laudat

Crazyfly aloitti lautojen valmistamisen jo vuonna 1999. Eli, jo kauan ennen kun leijasurffaus kasvoi yleisemmin tunnetuksi lajiksi. CrazyFlyn kokemus hiilikuidusta materiaalina on ylivertaista muihin lautavalmistajiin nähden heidän yli 20 vuoden kokemuksellaan.

Previous slide
Next slide

CrazyFly Leijat

Leijavalmistajana CrazyFly on tehnyt selkeän valinnan valmistaa vain kahta leijamallia, toinen BigAir- ja toinen enemmään Allround tyyppinen leija. Tämä valinta mahdollistaa näiden lejojen kehitystyön viemisen huippuunsa.

Previous slide
Next slide

CrazyFly Visio

Visiomme on selkeä.
Inspiroiva - Innovatiivinen - Uskomaton

Katse CrazyFly-leijalautailun tulevaisuuteen. 

Leijoja on valmistettu lähes samalla tavalla yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Nykytekniikalla on aika haastaa vanhat tavat ja tuoda esille uusia, ennennäkemättömiä ihmeitä leijalautailussa.

iS - Leija jossa ei ole ompeleita

Visio iS voi avata uusia ovia useille suurille muutoksille leijatuotannossa sellaisena kuin sen nykyään tunnemme. Se yrittää muuttaa leijatuotannon perinteisimmän osan – ompelun. Visio iS:ssä on kyse neulan menettämisestä. Kuvittele leija ilman lankoja, ilman neulan reikiä. Vahvempi, kevyempi, parempi.

iB - Leija ilman muovisia bladdereita

Yhdessä Visio iS:n kanssa visio iB haastaa toisen perinteisen osan nykyisestä leijarakenteesta – bladderit. Miksi leijalla pitää olla bladderi sisällä? Emme pidä sitä tarpeellisena. Tulevat leijat voisivat olla saumattomia ilmatiiviistä materiaalista tehdyn rungon avulla. Ilman bladdereita strutseissa tai leijan etureunassa.

iL - Höyhenen kevyt.

Visiossa iL on kyse keveydestä. Pumpattava leija, joka voidaan nostaa uudelleen 3m/s tuulessa tai jopa vielä kevyemmässä kelissä. Mahdotonta? Emme usko niin. Yhdistämällä useita visiomme näkökohtia ultrakevyet leijat voivat pian olla todellisuutta.

iU - Rikkoutumaton

Näemmekö koskaan rikkoutumatonta leijaa? Uskomme sen olevan mahdollista. Uusien materiaalien ja innovaatioiden, kuten Visions iS:n ja iB:n, avulla voimme saavuttaa rikkoutumattoman leijan. Halu tehdä pitkäkestoisia leijoja on aina ollut liiketoimintamme sydämessä. Muista, ettei suunnitelma B:tä ole olemassa.

CrazyFly

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…