CORE on yli 20 vuoden ajan rakentanut mainetta vesiurheilutuotteiden korkealaatuisena ja suorituskykyisenä valmistajana. Päätoimipaikka sijaitsee  yhdessä Euroopan johtavista vesiurheilukeskuksista – Fehmarnin saarella Saksassa – mikä antaa heille täydelliset olosuhteet varusteiden testaamiseen ja kehittämiseen käytännössä omalla kynnyksellä.

Tämän jälkeen tuotteet käyvät vielä läpi vaativimmat testit kansainvälisen ammattilaistiimin toimesta maailman vaativimmissa ympäristöissä.

Ainutlaatuiset materiaalit ja huipputekninen tuotantoprosessi takaavat erityisen kokemuksen, joka on saatavilla ainoastaan CORE-ajajille.

CORE Laudat

Oli ajotyylisi Freestyle, Big Air, Freeride tai Wave, niin CORE lautavalikoimasta löydät sopivan ajovälineen kaikille tyyleille ja kaikille taitotasoille! 

Kolme erilaista -hiilikuituista twin-tip-lautaa. Wave-hullujen ja strapless-harrastajien iloksi valikoimassa on myös laaja valikoima surf-lautoja.Tinkimätöntä huippuluokan suorituskykyä vaativat, voivat tutustua CARVED-mestariteoksiin. Eikä foilaajiakaan ole unohdettu.

Previous slide
Next slide

CORE Leijat

3 TUOTERYHMÄÄ

  1. Universal+ -sarja tarjoaa 3 erittäin monipuolista allround leijaa.
  2. Specialized Series -sarjassa on 3 erityisen korkean suorituskyvyn tykkiä suosikkilajiisi.
  3. Pro-sarja takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja parhaat tulokset kilpailutilanteissa.

Valikoiman laajuus varmistaa, että hauskuus ei pääty, edes heikoimmilla tuulilla. 

Previous slide
Next slide
CORE

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…