Vuokrausehdot

Vuokraaja käyttää välineitä omalla vastuullaan ja ymmärtää lajeihin liittyvät vaarat.

Leijasurffaus välineitä vuokrataan vain kurssin käyneille tai muuten osaaville lajin harrastajille. Vuokravälineet eivät ole tarkoitettu opetukseen, eikä niitä saa luovuttaa edelleen.

Välineitä tai välineiden vuokraajaa ei ole vakuutettu vuokrauksen ajaksi. Vuokraaja vastaa välineille mahdollisesti tapahtuvista vahingoista ja korjauskuluista itse, lukuun ottamatta normaalikäytöstä johtuneita rikkoutumisia. Suosittelemme tarkistamaan oman vapaa-ajan vakuutuksesi sisällön ennen vuokrauksen alkua.

Välineeet vuokrataan pääsääntöisesti Hangossa ja luovutetaan siellä käyttöön.

Vuokraaja huolehtii välineiden kunnosta sekä vuokrauksen alussa, että aikana. Mikäli vuokrattavien välineiden kunnossa ilmenee huomautettavaa lainan vastaanottohetkellä, tulee tästä ilmoittaa välittömästi vuokraajalle.

Vuokratut tavarat palautetaan puhdistettuina ja kuivina. Mikäli välineet palautetaan märkinä ja/tai erityisen hiekkaisina tai likaisina, lainaaja sitoutuu maksamaan vuokraajalle 20€ kuivaus-/puhdistuskorvauksen.

Vuokraaja hyväksyy nämä vuokrausehdot maksamalla vuokrauksen leijasurffaus.fi verkkokaupassa tai muulla tavoin.

Espoo 5.5.2021

Leijasurffaus.fi varaa oikeuden muokata näitä vuokrausehtoja ilmoittamatta siitä erikseen. Vuokraajan tulee aina tutustua näihin vuokrausehtoihin etukäteen ennen vuokrauksen alkua.

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…