The Blog.

Hypotermia- mitä sinun tulee tietää siitä.
Tietoa lajista

Vältä hypotermia kevätvesillä.

Kesä alkaa kohta kolkutella taas ovella ja porukka on jo siirtymässä vesille kovaa vauhtia. Tämä on hyvä hetki muistutella taas hypotermian oireista ja vaaroista, jotta päästään tämäkin kevät läpi ilman ikävyyksiä.

LUE ARTIKKELI
Oikean trapetsin valinta.
Tietoa lajista

Oikean trapetsin valinta

Jotta voit harrastaa leijasurffausta sinulla tulee olla trapetsi eli valjaat (eng. harness). Trapetsi on olennainen osa varusteistoa, johon puomin koukku kiinnitetään ja josta koko leijan veto lähtee.  Väärän kokoinen tai muuten huonosti ”istuva” trapetsi harmittaa jokaisella ajokerralla tai voi olla jopa vaarallinen ja aiheuttaa vammoja.

LUE ARTIKKELI
Vinkkejä varusteiden valintaan tunturiin ja vuoristoon
Vieraskynä

Vinkkejä leijahiihdon varusteisiin vuoristoon ja tuntureille.

Tällä kertaa saimme “vieras”kynäksi, monelle jo tutun kaverin, Leijasurffauksen tiimikuski Juuso Valtosen.
Juuso on erittäin aktiivinen harrastaja myös talvisin, hän reissaa paljon mm. Ruotsin ja Norjan tunturialueilla sekä Suomen Lapissa. Joten Juuso onkin juuri oikea kaveri kirjoittamaan tämän artikkelin.

LUE ARTIKKELI
Surfr Garmin
Tietoa lajista

Surfr app tuki Garminille etenee

Surfr-sovelluksen kehitys Garmin-kelloille etenee positiivisesti.
Surferin tiimi työskentelee parhaillaan intensiivisesti Garmin-kellojen tuen kehittämiseksi. Valmiiseen sovellukeen vaaditaan vielä paljon tutkimusta, työtä ja testausta, mutta nyt tiimi on omien sanojensa mukaan hyvässä vauhdissa.

LUE ARTIKKELI
Tietoa lajista

Suuri Suomalainen Kitekysely – Osa 2

Miten Suomi harrastaa?

Tällä kertaa käymme lävitse sitä, miten suomalaiset kiteharrastajat jakautuva eri vuodenaikoihin, lautatyyppeihin, leijoihin jne jne.. jos jäät kaipaamaan jotain tietoa, mitä tässä artikkelissa ei ole käsitelty, niin jätä kommentti sivun alaosassa olevalla kommentointilomakkeella ja täydennämme artikkelia.

LUE ARTIKKELI
Henkilöhaastattelu

Ville Viitanen – Tyylikkäitä trikkejä Itä-Hesasta

Tänään sukellamme syvälle leijasurffauksen maailmaan ja tutustumme Ville Viitanen nimiseen 32-vuotiaaseen Itä-Helsingin sankariin. Ville ei ole ihan tavallinen tyyppi, joten antakaamme hänelle mahdollisuus esittäytyä: “Moi, mä oon Ville Viitanen, 32-vuotias kaveri Itä-Hesasta. Oon niin sanotusti normaali kokoinen – pituuskasvu loppu ja leveyskasvu alussa.”

LUE ARTIKKELI
Uutinen

Kuumottavaa
odotusta!

UUSIEN TIIMIKUSKIEN JULKAISU LÄHESTYY! Scroll down for the English version. Joulukuun ensimmäinen päivä merkitsee jälleen yhtä virstanpylvästä Suomen leijasurffausskenessä, kun leijasurffaus.fi kääntää katseet kohti uutta ja jännittävää vaihetta. Silloin paljastamme

LUE ARTIKKELI
Surfr. päivityksiä
Tietoa lajista

Päivityksiä Surfr Appiin

Surfrin viimeisin päivitys on tuonut mukanaan useita kiinnostavia uudistuksia, ja tässä käymme lävitse mitä uutta on tulossa nyt ja vähän myöhemmin. Lukijoille, jotka eivät tiedä mikä SurfrApp on, tässä pieni

LUE ARTIKKELI
UUTTA
Lähde mukaan eeppiselle kitereissulle huhtikuussa -24!

TÄYNNÄ!

Seuraa blogiamme, jos reissuun lähtö kiinnostaa sinua jatkossa.

Kitesurfing Finland - telegram ryhmä. Koko Suomen yhteinen leijasurffareiden chattiryhmä.

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…