The Blog.

Ensimmäiset hypyt kansikuva
Tietoa lajista

Ensimmäiset hypyt – mitä ja miten?

Lentäminen – tuo ihmisen ikuinen unelma – on askeleen lähempänä todellisuutta, kun alat harrastaa leijasurffausta. Mutta mitä sinun tulee osata ennen kuin alat harjoittelemaan hyppyjä, mitä sinun tulee harjoitella ja miten on turvallisinta aloittaa hyppyharjoittelu?

Lue lisää »
Testissä

Testissä – ION Mitten Lobster 4/3

Syystuulet ja leijasurffaus – mikä mahtava yhdistelmä. Mutta, kylmillä keleillä alkaa ukko tai akka palelemaan jossain vaiheessa. Nyt testivuorossa Lobster-malliset hanskat, joista olen kuullut paljon hyvää. Lue puolueeton testi

Lue lisää »
Henkilöhaastattelu

Henkilöhaastattelussa – Rita DeKite

Rita voi monen mielestä olla rämäpää, koska hänet nähdään vesillä usein myös kovilla keleillä, myös sellaisilla joihin ei kaikki, edes pidempään, lajia harrastaneet välttämättä halua lähteä.

Lue lisää »
Spottiesittely

Helon ranta – Hanko

Hangon tuulien oikutellessa (joo joskus käy niinkin ☹), voittajan valinta on Helon ranta Tulliniemen pohjoispuolella!

Lue lisää »
Tietoa lajista

Twintip-laudan valinta

Leijasurffauksen aloittajilla saattaa olla taustaa lautailulajeista ja usein kysytään, että käykö leijasurffaukseen mikä tahansa lauta. Osaava harrastaja pääsee vähän kovemmassa kelissä, vaikka kakkosnelosella tai vähän kevyemmässä kelissä vaivatta vaikka finnfoam levyllä.

Lue lisää »
Spottiesittely

Spottiesittely – Tulliniemi

Kun itätuuli alkaa puhaltaa yli 10m/sek alkaa Tulliniemi tai “Tullari” täyttymään leijasurffareista (ja muistakin surffareista), eikä syyttä. Tullarissa on aika yleistä, että tuuli nousee helposti yllättävänkin kovaksi juuri itätuulella.

Lue lisää »
UUTTA
PYYDÄ JUTTUA

Onko sinulla jokin leijasurffaukseen liittyvä aihe, josta haluaisit lukea lisää?

SEKALAISTA

Juuri ehdittiin antaa risuja Maikkarille, kun eivät käyneet Kite Life WKND 2022 tapahtumassa. No nyt laji saa näkyvyyttä.