Surfr app tuki Garminille etenee

Share your passion

Surfr-sovelluksen kehitys Garmin-kelloille etenee positiivisesti.
Surferin tiimi työskentelee parhaillaan intensiivisesti Garmin-kellojen tuen kehittämiseksi. Valmiiseen sovellukeen vaaditaan vielä paljon tutkimusta, työtä ja testausta, mutta nyt tiimi on omien sanojensa mukaan hyvässä vauhdissa.

Garminin alustan ainutlaatuisuus edellytti projektin aloittamista täysin alusta, pelkästään algoritmien kopiointi ei riitä, vaan sovellus on pitkälti jouduttu kirjoittamaan täysin uudelleen.
Vaikka lopullinen versio on vielä kehitteillä, on Surferin tiimi raportoinut lupaavista tuloksia.

Garmin-kellojen erityispiirre verrattuna Android- ja Apple-kelloihin on reaaliaikaisuuden puute hyppyjen mittaamisessa. Tämä johtuu Garminin keskittymisestä pitkään akunkestoon, mikä rajoittaa kellojen prosessoritehoa (CPU) ja muistia (RAM). Vuoden 2023 alussa tilanne näytti erittäin haasteelliselta, joten tiimi päätti keskittyä toiseksi parhaaseen ratkaisuun: tallentaa session tiedot kellon muistiin ja analysoida ne session jälkeen puhelimessa.

Tässä käännös Surferin julkaisemasta tiedotteesta siitä miten sovellus toimii Garminin kellossa:

“Ota Garmin-kellosi mukaan veteen.
Tallenna session aikana tietosi, näet reaaliaikaisen nopeutesi ja joitakin muita tietoja. Mutta session aikana et näe hyppykorkeuksiasi.
Session jälkeen toimintasi (ja sensoritiedot) latautuvat automaattisesti Garmin Connectiin, kuten olet tottunut.
Surfr-sovellus (puhelimessasi) hakee tiedot automaattisesti Garmin Connectista, ja sen jälkeen käsittelemme kaikki tiedot puhelimellasi korkean tarkkuuden ja tekoälyn algoritmeillämme.
Yhteenvetona:
Kellolla voi tallentaa tarkat tiedot sessiosta, mutta ainakaan toistaiseksi hyppykorkeuksia ei voi nähdä reaaliaikaisesti.
Tiedostamme, että tämä on pettymys, ja jatkamme ponnisteluja tuodaksemme lisää ominaisuuksia tuleviin versioihin.”

Eli ihan vastaavaan kun Androidilla tai Applella ei vielä päästä, mutta Garmin kellot ovat nyt siis mukana Surfr app – tuoteperheessä.

Voit pyytää pääsyä Beta-testaajaksi alta. Itse olin aikoinaan Android version kehityksen aikana beta-testaajana ja voin lämpimästi suositella sitä. Ensimmäinen beta-versio testiin on näillä näkymin tammikuussa julkisena.

Tästä pääset lukemaan Surferin oman julkaisun: https://www.thesurfr.app/garmin/

Kommentoi uutista alla.

KOMMENTOI JUTTUA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UUTTA
Lähde mukaan eeppiselle kitereissulle huhtikuussa -24!
Kitesurfing Finland - telegram ryhmä. Koko Suomen yhteinen leijasurffareiden chattiryhmä.
LISÄÄ LUETTAVAA

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…