Päivityksiä Surfr Appiin

Share your passion

Surfrin viimeisin päivitys on tuonut mukanaan useita kiinnostavia uudistuksia, ja tässä käymme lävitse mitä uutta on tulossa nyt ja vähän myöhemmin.

Lukijoille, jotka eivät tiedä mikä SurfrApp on, tässä pieni tiivistelmä.

surfr. aplikaatio kello

Surfr on sovellus leijasurffaajille, jolla he voivat mitata mm. hyppyjen korkeuden, pituuden, lentoajan ja paljon muuta olennaista hyppyyn liittyvää tietoa. Sovellus toimii Android ja iPhone puhelimissa ja kelloissa kertoen leijasurffaajalle heti hypyn jälkeen mm. hypyn korkeuden joko näytöllä, haptisena palautteena tai ääneen luettuna (esim. seven point eight meters).

Sovelluksen avulla me leijasurffaajat pystymme kehittämään hyppytekniikkaamme, kilpailemaan realiaikaisesti keskenämme, nähdemme toistemme hyppyjen korkeudet samalla kun olemme vesillä.

Sovellusta käyttää tällä hetkellä yli 50.000 leijasurffaajaa ympäri maailman ja määrä kasvaa päivittäin.

SurfrApp on myös saanut kaikki tämän hetkiset kilpailujärjestäjät ottamaan sovelluksen käyttöön heidän tarjoaman tulostaulun ansiosta. Me leijasurffauksella olemme olleet SufrApp:n kanssa tekemisissä vuodesta 2022 lähtien eikä voi muuta todeta kuin, että “Nämä kaverit todella osaavat hommansa!”

Sovelluksesta on saatavilla ilmainen versio sekä maksullinen PRO versio. Tutustu tästä.

Kehitystä sovelluksessa

SurfApp julkaistiin 2021 Apple puhelimelle ja heti perään julkaistiin sovelluksen Android versio. Tämän jälkeen he julkaisivat Applen kellolle tehdyn version ja noin puoli vuotta sen jälkeen Android kellolle suunnatun version. Tässä vaiheessa moni Garminin kelloa ja aiemmin käytössä ollutta Woo:ta hyppyjen korkeuden mittaamiseen käyttänyt jäi harmissaan kiemurtelemaan, kun Garminille ei tullut omaa versiota. Eikä sitä vielä tänä päivänäkään ole. MUTTA! Tänään saimme iloisia uutisia, että kehitystyö on käynnissä ja he testaavat Garminia jo sisäisesti.

Uusina ominaisuuksina:

  1. Yksityinen tili: Nyt käyttäjät voivat luoda yksityisiä tilejä, mikä antaa mahdollisuuden parempaan yksityisyyden hallintaan. Käyttäjät voivat päättää, kuka saa seurata heitä, poistaa seuraajia ja pysyä nimettömänä live-osiossa niille, jotka eivät ole seuraajia.
  2. Tuki uusille vesiurheilulajeille: Surfr on kuunnellut käyttäjiensä toiveita ja tukee nyt uusia (vesi)urheilulajeja, kuten wingfoil ja purjelautailu. Nyt kiteilijät voivat myös valita kolmesta lautatyypistä: Twini, Laikkari tai Foili. Näin voidaan sessio merkitä istuntonsa oikean lajin mukaan ja kilpailla lajitulostauluissa. Talvikiteily on myös tulossa mukaan vaihtoehtoihin sekä Suomessa vähemmän harrastettu Landboarding (maalautailu tai miten sen nyt suomentaisi?? – ehdotuksia otetaan vastaan).
  3. Apple Watch -parannukset: Apple Watch -käyttäjät hyötyvät nyt entistä paremmasta käyttöliittymästä, suuremmista fonteista sekä uusista ominaisuuksista kilpailujen seuraamiseen.
  4. Tarkkuus ja yhdenmukaisuusparannukset: Surfrin tärkein prioriteetti on aina ollut tarkkojen istuntojen seuranta. Erityisesti hyppyjen korkeuden tarkkuudessa pyritään huippusuorituksiin. Surfr on panostanut algoritmien kehittämiseen ja käyttänyt tekoälyä parantaakseen tarkkuutta. Tulokset ovat nähtävissä erityisesti Android-kelloissa, kuten Galaxy Watch, ja yhdenmukaisuudessa eri seurantalaitteiden välillä.

Mitä on tulossa:

  1. GPS-parannukset: Surfrin suuri projekti on GPS-toiminnallisuuden päivitys. Tulevaisuudessa käyttäjät voivat odottaa yksityiskohtaisempaa seurantadataa, interaktiivista GPS-karttaa ja mahdollisuutta viedä sessiot helposti GPX tiedostona sekä Stravaan.
  2. Garmin-tuki: Surfrin tiimi työskentelee ahkerasti tuodakseen tuen Garmin-kelloille. Tämä on suuri projekti, joka vaatii ainutlaatuisen ohjelmointikielen käytön, mutta tulokset näyttävät lupaavilta.

    Hae tästä mukaan Garminin beta testaajaksi

  3. Surfrin Ultimate Board Sensor -paketti: Kuunneltuaan käyttäjiensä toiveita Surfr on valmistanut käyttäjilleen valmiin anturipaketin, joka ei vaadi enää puhelimen mukaan ottamista veteen. Paketti sisältää monia ominaisuuksia ja on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras.

Surfrin tiimi haluaa kiittää käyttäjäyhteisöään aktiivisesta osallistumisesta ja toivoo, että he jatkavat palvelun suosittelua, jotta Surfr voi jatkaa uusien innovaatioiden kehittämistä ja kasvuaan.

Kaiken kaikkiaan Surfrin päivitys tuo entistä parempia mahdollisuuksia nauttia urheilusta kesällä ja talvella sekä seurata omia suorituksiaan etistä tarkemmin.

KOMMENTOI JUTTUA
Kitesurfing Finland - telegram ryhmä. Koko Suomen yhteinen leijasurffareiden chattiryhmä.
LISÄÄ LUETTAVAA

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…