KOUKUSSA TUULEEN?

AINAKIN TÄMÄN KURSSIN JÄLKEEN

Seuraavat kesäkurssit alkavat:
Helsinki - Ke 22.9.2021 klo 16.45
Hanko - La 25.9.2021 klo 10:45
Tai sovi itsellesi parhaiten sopiva aika!

Vuosien kokemuksella tunnemme lajin harrastuspaikat ja pystymme
tarjoamaan juuri Suomen olosuhteisiin parhaiten soveltuvaa opetusta. Kouluttajillamme on taustaa lajista ja sen opettamisesta jo kolmelta vuosikymmeneltä.

Koukussa tuuleen! – leijasurffauskurssimme opastaa sinut turvallisesti lajin pariin, näin säästät itseäsi, aikaa, hermoja ja vältyt turhilta välinerikoilta. Kurssin käytyä oppilaalla on valmiudet jatkaa harrastusta itsenäisesti ja turvallisesti.

Myymme myös lajiin tarvittavat välineet, sekä vuokraamme niitä kurssin käyneille.

Koukussa tuuleen! - leijasurffauskurssit​

Varmistamme oppimisen pitämällä ryhmät pieninä (1-2 oppilasta kouluttajaa kohden, ei koske teoria osuutta).

Aikaa kurssipäivään on hyvä varata ainakin 3-5 tuntia, tule ajoissa!

Kurssit jaetaan usein useammalle  päivälle tuulesta ja muista olosuhteista riippuen. Kurssi alkaa teoriaosuudella, noin 2 tuntia. Alkeet kestävät 2-3 tuntia ryhmän koosta riippuen. Alkeiskurssin jälkeen tarvitset 3-4 tuntia saavuttaaksesi itsenäisen tason (jatkokurssi). Talvella kurssiin kuluu aikaa hieman vähemmän.

Kesällä riittää kun on lämmintä ja tuulen pitävää vaatetta mukana. Mukaan on hyvä ottaa myös pientä evästä tai ainakin jotain juotavaa. Kurssin aikana käytettävät leijasurffaukseen tarvittavat varusteet ja välineet saat käyttöösi meiltä, sisältyy hintaan! Jos löytyy jo omia välineitä on hyvä ottaa nekin mukaan, neuvomme samalla niiden käyttöä. Lisäksi on hyvä tarkistaa oman vapaa-ajan vakuutuksen kattavuus. Kurssille osallistutaan omalla vastuulla, kypärän ja liivien käyttö on pakollista. Kurssi sisältää vastuuvakuutuksen, ei henkilövakuutusta.

Miten toimin kun haluan kurssille?

  1. Tutustu kurssi-infoihin alempaa tältä sivulta
  2. Maksa ja varaa kurssi, otame sinuun yhteyttä ja sovimme sopivan kurssiajankohdan.
  3. Jos olet vielä epävarma, ota yhteyttä –  Kerromme mielellämme lisää!

Järjestämme leijasurffauskursseja kesäisin Hangossa ja talvella pk-seudulla.

Teoriakursseja järjestämme kesällä myös Helsingissä Ridenjoy kaapeliparkissa. Tunnemme harrastuspaikat vuosien kokemuksella. Näin pystymme tarjoamaan juuri Suomen olosuhteisiin parhaiten soveltuvaa opetusta. 

Kurssin myötä omaksut turvallisesti lajin alkeet ja säästät itseäsi, aikaa, hermoja sekä vältyt turhilta
välinerikoilta (rahaa säästyy). Tavoitteena on, että oppilaalla on valmiudet jatkaa harrastusta itsenäisesti ja turvallisesti kurssin jälkeen.

Peruskurssimme on jaettu kolmeen osaan!

Kurssin hintaan sisältyy kaikki kurssin aikana tarvitsemasi varusteet, talvella omat normaalit lasketteluvarusteet (sukset tai lauta). Peruskurssilla ensimmäinen osa on aina pyhitetty teoriaosuudelle, josta jatkamme alkeisiin. Kun leija on hallussa alamme harjoitella leijalla liikkumista. Kurssin käytyäsi sinulla on valmiudet jatkaa harrastusta itsenäisesti ja ennenkaikkea turvallisesti.

Huom!

Ennen kurssille tuloa tutustu ainakin näihin videoihin.

(Videot englanniksi)

1. VAIHE

Teoria ja välineet
(n.2h) alk. 75€

Sanasto, välineistö, turvallisuus ja tuuliolosuhteet.
Teoriaosuus on pakollinen kaikille kurssitettavillemme (alkeiskurssi).

2. VAIHE

Tekniikka 1 Alkeiskurssi
(n.2-3h) alk. 100€

Leijan lennätys – aloitamme harjoitusleijalla, jonka jälkeen siirrymme harjoittelemaan ison leijan käsittelyä.

3. VAIHE

Tekniikka 2 Jatkokurssi
(n.3-4h) alk. 125€

Leijan avulla eteneminen – vedessä toimiminen tai lumen päällä talvella!

Koko kurssi

1 henkilö alk. 275 €
2 henkilöä alk. 500 €
Vaiheet 1 – 3
Varaamalla ja maksamalla koko kurssin kerralla säästät!

Kesäkurssit
Hangossa ja PK-seudulla

Huom! Kesän kurssit järjestetään Hangossa, jossa valitsemme kurssipaikan tuuliolosuhteiden mukaan. Hangon (ja Suomen!) parhaat leijasurffauspaikat löytyvät mm. Tulliniemestä sekä Silversandista ja siksi pyrimme suosimaan näitä paikkoja järjestäessämme kursseja.

1. VAIHE – Teoria ja välineet (Helsinki tai Hanko)

Tämä osa on pakollinen kaikille alkeiskurssitettavillemme, jotta voit jatkaa eteenpäin kursseillamme. Tässä osassa käymme lävitse lajin turvalliseen harrastamiseen liittyvät säännöt, välineistön sekä muut tarvittavat tiedot ja taidot mm. säätilan tulkitseminen. Saat mukaasi myös kurssimateriaalin, johon voit palata aina tarpeen tullen.

Kurssi järjestetään Ridenjoy-kaapeliparkissa Helsingissä, mahdollisuus myös varata aika kaapeliradalle kurssin jälkeen, suositeltavaa mikäli ei aiempaa kokemusta vesilautailusta, auttaa jatkossa myös leijan kanssa.

Vaihtoehtoisesti teoriakurssin voi suorittaa Hangossa ennen alkeiskurssia.

2. VAIHE -Tekniikka 1 – Alkeiskurssi (Hanko)

Tässä osassa aloitamme tutustumisen leijaan ensin niin kutsutulla harjoitusleijalla. Tämän jälkeen jatkamme harjoittelua isommalla tehonsäädöllisellä leijalla

Alkeiskurssilla opit mm. seuraavia asioita:

3.VAIHE – Tekniikka 2 – Jatkokurssi (Hanko)

Nyt pääsemme itse leijasurffauksen makuun! 

Kurssin tässä vaiheessa opit mm. seuraavat asiat:

* Vesilähdön harjoitteluun eteneminen on hyvin yksilöllistä ja aina tähän saakka ei päästä kurssilla. 

Talvikurssit
PK-seudulla

Huom! Talven kurssit järjestetään pääkaupunkiseudulla olosuhteiden mukaan järven tai meren jäällä. Hyviä paikkoja on esimerkiksi Tuusulanjärvi, Bodomjärvi (Oittaa), Laajalahti (useampi lähtöpaikka), Espoossa Mellsten jne. Myös Kirkkonummelta, Nummelasta ja Lohjalta löytyy hyviä harrastuspaikkoja! 

1. VAIHE – Teoria ja välineet

Tämä osa on pakollinen kaikille alkeiskurssitettavillemme, jotta voit jatkaa eteenpäin kursseillamme. Tässä osassa käymme lävitse lajin turvalliseen harrastamiseen liittyvät säännöt, välineistön sekä muut tarvittavat tiedot ja taidot mm. säätilan tulkitseminen. Saat mukaasi myös kurssimateriaalin, johon voit palata aina tarpeen tullen.

2. VAIHE -Tekniikka 1 – Alkeiskurssi

Tässä osassa aloitamme tutustumisen leijaan ensin niin kutsutulla harjoitusleijalla. Tämän jälkeen jatkamme harjoittelua isommalla tehonsäädöllisellä leijalla

Alkeiskurssilla opit mm. seuraavia asioita:

3.VAIHE – Tekniikka 2 – Jatkokurssi

Nyt pääsemme itse leijasurffauksen makuun! 

Kurssin tässä vaiheessa opit mm. seuraavat asiat:

Koukussa Tuuleen
Jatko- ja Kertauskurssit

Onko viime kerrasta laudan päällä kulunut jo aikaa vai tuntuuko sinusta siltä, että nyt olisi aika oppia muutama uusi temppu, kokeilla vaikka Foilia opettajan opastuksella tai muuten jatkokehittää omaa osaamista itseopiskelua nopeammin? 

Silloin jatko- ja kertauskurssimme ovat sinulle oikea vaihtoehto.