Esittelyssä kesäkurssit

Oletko siirtymässä lumelta vesille tai aloittamassa uuden harrastuksen? Meiltä löydät oikeat kurssit molemmissa tapauksissa. 

Siirtyessäsi ensimmäistä kertaa vesille, jos siis olet aloittanut harrastuksen talvella, tulee eteen monta uutta asiaa, jotka sinun tulee osata voidaksesi siirtyä harrastamaan lajia turvallisesti vesillä. Jos taas olet päättänyt aloittaa leijasurffauksen, saat tästä kurssiesittelystä hyvän infopaketin alkuun pääsyn tueksi.

Leijasurffaus.fi panostaa turvallisuuteen ja käytämme paljon aikaa näihin asioihin varsinkin vasta-alkajien kanssa kurssin aikana.

Leijasurffauskurssimme koostuu teoriaillasta (online) ja kahdesta tai kolmesta kerrasta rannalla sekä teoriaosuuden lopputentistä, jolla varmistetaan riittävä osaamistaso kurssilla etenemiseen. Kurssin päätteeksi määrittelemme vielä henkilökohtaisesti jokaisen oppilaan osaamistason, josta saat myös todistuksen itsellesi. 

HUOM!
Kesäkursseihin sisältyy kaikki tarvittavat lajivälineet (leijat, laudat ja trapetsit) sekä varusteet (liivit, kypärät, märkäpuvut, tossut ja tarvittaessa hanskat ja huput).

LUMELTA VESILLE KURSSI

Lumelta vesille kurssi, joka on siis tarkoitettu lajin talvella aloittaneille, sisältää teoriaillan (2,5h) ja liveosuuden Hangon rannoilla (6h). 

Tällä kurssilla opit perustiedot ja -taidot mitä tarvitset jatkaaksesi leijasurffausta vedessä kesällä. Eli kahden päivän aikana kurssiin sisältyy yhteensä 8,5h opetusta. 

Lisäksi saat teoriamateriaalit käyttöösi ja osaamistason todistuksen kurssin päätteeksi.

Kurssin hinta: 240,00 €

PERUSKURSSI

Peruskurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajin parista, eikä tarvitsekaan olla. Aloitamme kurssin teoriaillalla (online), johon kuuluu kaikki tarvittavat asiat perusteista lähtien.

Peruskurssin tavoitteena on, että oppilas pystyy jatkamaan lajia itsenäisesti ja ennen kaikkea turvallisesti kurssin jälkeen. 

Leijasurffaus lajina ei ole kaikkein nopeimmin opittava harrastus. Siksi suosittelemme aloittelijalle Peruskurssi++ -kurssia riittävän taitotason saavuttamiseksi. Tällä kurssilla on käytössä riittävästi aikaa perusasioihin ja leijan käsittelytekniikoihin, vedessä toimimista unohtamatta.

Peruskurssi on sinulle, kun haluat saada perusteet lajiin sekä tuntuman leijan lennätykseen ja jatkat opiskelua muualla turvalliset perustiedot hallussasi.

Kurssi sisältää teoriaosuuden 2,5h sekä rannalla tapahtuvan tekniikka-osuuden leijan kanssa 6h.
Opetusta yhteensä 8,5 h.

Lisäksi saat teoriamateriaalit käyttöösi sekä osaamistasotodistuksen kurssin päätteeksi.

Kurssin hinta: 280,00 €

PERUSKURSSI +

Peruskurssi+ on tarkoitettu sinulle, joka haluat päästä alkuun ja tiedät jatkavasi lajin opiskelua muualla (esim. lomamatkan aikana). Tämän kurssin aikana opit leijan käsittelyn, vesistartin perusteet ja usein pääset ajamaan jo ensimmäiset metrin veden päällä.

Sisältää teoriaosuuden 2,5 h, rannalla tapahtuvan tekniikka-osuuden leijan kanssa 6h sekä Tekniikka+ -osuuden 5h.
Opetusta yhteensä 13,5 h.

Lisäksi saat teoriamateriaalit käyttöösi sekä osaamistasotodistuksen kurssin päätteeksi. 

Kurssin hinta: 425,00 €

PERUSKURSSI ++

Peruskurssi++ on sinulle, kun olet tosissasi päättänyt tulla leijasurffaajaksi. 

Tämä kurssi sisältää kaiken Peruskurssi+ sisällön sekä Tekniikka++ osion, jossa hiotaan taitojasi vielä lisää ja saat varmuutta laudalla ajoon.

Sisältää teoriaosuuden 2,5 h, rannalla tapahtuvan tekniikka-osuuden leijan kanssa 6h, Tekniikka+ -osuuden 5h sekä Tekniikka++ osuuden 4h.
Opetusta yhteensä 17,5h 

Lisäksi saat teoriamateriaalit käyttöösi sekä osaamistasotodistuksen kurssin päätteeksi. 

Kurssin hinta: 575,00 €

Verkkokaupan kautta tilatut kesäkurssit -10% 6.5.2022 asti.

Verkkokaupassa voit valita useista eri maksutapavaihtoehdoista. Osamaksu, verkkopankkimaksut sekä korttimaksut.

Tutustu kurssivaihtoehtoihin tarkemmin tästä.

HYVÄ TIETÄÄ

Leijasurffaus.fi on vastuuvakuuttanut kurssit kolmansille osapuolille tapahtuvan vahingon tai tapaturman varalta. Leijasurffaus.fi ei vakuuta asiakasta tapaturmien varalta kurssin ajaksi, vaan oppilas on aina itse vastuussa toiminnastaan ja vakuutuksistaan. Suosittelemme tarkistamaan omalta vakuutusyhtiöltäsi vapaa-ajan vakuutuksen kattavuuden.

Kurssillainen osallistuu leijasurffauskurssille aina omalla vastuullaaan.

Alaikäinen (alle 18.-vuotias) osallistuu kurssille aina huoltajan luvalla. Kurssilaisen huoltajan tulee toimittaa kirjallinen lupa alaikäisen osallistumiseen kurssille ennen kurssin alkua Leijasurffaus.fi:n kouluttajalle/edustajalle.

Leijasurffaus.fi ei vakuuta asiakasta tapaturmien varalta kurssin ajaksi, vaan oppilas on aina itse vastuussa toiminnastaan ja vakuutuksistaan. Suosittelemme tarkistamaan omalta vakuutusyhtiöltäsi vapaa-ajan vakuutuksen kattavuuden.

Lisää luettavaa

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…