North Astra twintip

Leikkisä mutta voimakas 2024 vuosimallin Astra on rohkea all-terrain-lisäys freeride-välineistöösi, tarjoten huippusuorituskykyä kevyemmille kuskeille. Usein kevyemmillä ajajilla on vaikeuksia hallita suuria ja jäykkiä lautoja, jotka onkin suunniteltu painavammille ajajille. Tämän mielessä pitäen lähdimme luomaan laudan, jossa on herkempi jousto pienikokoisille ajajille – laudan, joka tarjoaa paremman hallinnan eri olosuhteissa, suuremman mukavuuden ja pehmeämmät laskeutumiset ilman suorituskyvyn heikentymistä.

729,00

Kuvaus

Astran pienempi laudan pituus, kapeampi muotoja basalttiteknologiarakenne tarjoavat kaikentasoisille kuskeille juuri oikean määrän joustoa hallittua reunan käyttöä, boosteja ja looppeja varten tai muuten vaan mukavaan freeride ajoon.

Astran tasainen ja luotettava reunan pito antaa lisää itsevarmuutta puskea omia rajojasi myös massiivisia hyppyjä varten.

Tehokkaan pohjan muodon ja progressiivisen rockerin ansiosta lauta liikkuu nopeasti vedessä ja kulkee ylätuuleen kuin ajatus. Laudan medium jousto on riittävä tuottamaan puhtaan ja voimakkaan popin, mutta tarpeeksi pehmeä säästääkseen jalkoja kovemmissa ländeissä.

Lauta joka boostaa kuin ajatus.

Lisätiedot

KOKO:

129×38 cm, 132×93 cm, 135×40 cm, 138×41 cm

Liittyvät tuotteet
Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…