North Flex Pro

NORTH FLEX PRO

Pehmeys. Tuki. Iskunvaimennus.

Vuoden 2024 Flex Pro -siteet on suunniteltu vaimentamaan ja hajottamaan iskuja taivasta halkovien hyppyjen jälkeen kovemmissakin ländäyksissä. Kolmitiheyksinen materiaali suojaa kantapäitäsi sekä päkiöitä jakaen ja hajoittaen iskun voiman tasaisesti, taaten entistä pehmeämmät alastulot.

229,00

Kuvaus

NORTH on lisännyt FLEX PRO-siteiden rakennetta ja vakautta muotoillulla anatomisella pohjallisella ja kallistetulla alustalla. Tämä parantaa siteiden istuvuutta ja lisää niiden tarjoamaa sivuttaistukea.

GripFlex-kuvioitu EVA-pohja pitää jalkasi kiinni siteissä märkänäkin. Siteiden läppä on suunniteltu uusiksi tarjoamaan vahvan mutta joustavan pidon rajummassakin ajossa sekä hypyissä. Hihnassa on pehmeää vaahtomuovia ja saumaton KnitFlex-vuori, jossa on jaettu tarrakiinnitys. Nämä tarjoavat mukavuutta ja mahdollistavat jalkasi liikkumisen helpommin lukittuun asentoon siteen sisällä.

Flex LX on yhteensopiva sekä 2023-2024 FlipTech-keskilinjan että 2020-2022 offline TwinTip -kiinnitysjärjestelmien kanssa.
Teollisuusstandardien mukaiset ruuvinvälinvälit varmistavat, että siteet voidaan asentaa myös muihin lautoihin.

Siteitä on  saatavilla neljässä eri koossa: S / M / L / XL

Kokotaulukko:

Koko EUR CM
S 36-39 19-21
M 39-41,5 20-22
L 41,5-44 22-24
XL 44-47 23-25

Lisätiedot

KOKO

S, M, L, XL

Liittyvät tuotteet
Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…