CARVED Imperator 7

Intohimosta lajiin!

Carved Imperator 7 on 20 vuoden kokemuksen tulos. Tämä lauta on alusta loppuun työstetty käsin, käyttäen vain parhaita materiaaleja sekä viimeisintä tekniikkaa laudan suunnittelussa takaamaan äärimmäisen ajonnautinnon.
Koe Carvedin legendaarinen seitsemännen sukupolven Imperator.

Sisältää:
Revo -kahvan, Razor 3 evät ja lautapussin

Siteet eivät sisälly toimitukseen.

Koot:
133x40cm, 135x41cm, 137x42cm (1.7“ evät)
139×42.5cm, 141x43cm (1.9“ evät)

1.599,00

Kuvaus

TUNNE KAIKKI – JA SAMAAN AIKAAN EI MITÄÄN.

Paulownianin, Cartan 2:n ja 20 vuoden kehitystyön sinfoninen yhteistyö tuottaa CARVED Imperator 7:n ominaispiirteisiin perustuvan ajokokemuksen. Tältä laudalta voit odottaa kaikkein pehmeimpiä kaarroksia, korkeinta vääntöjäykkyyttä ja uskomatonta ajokokemusta, jopa kaikkein massiivisimmissa kuohuissa.
Imperator 7 on kokonaisvaltaista mukavuutta kaikissa olosuhteissa.

CARVED Imperator 7 – Seuraavan sukkupolven hiilikuitulauta.

Cartan 2, kuten sitä kutsutaan, yhdistää kierteettömät, yksisuuntaiset hiilikuitukuidut minimaalisella epoksisidosaineella muodostaen ohuen, litteän, 30° vinoon asetetun kankaan, joka vastaa täsmälleen laudan kokoa. Tasaisesti jakautuneet, hyvin suorat kuidut muodostavat komposiittilaminaatin, jossa on kevyempi ja tasaisempi mikrorakenne kuin perinteisellä tavalla kudotulla ja esikäsitellyillä materiaaleilla valmistetuissa laudoissa.

Imperatorin parannettu kuidusta kuituun tapahtuva kuormansiirto johtaa uskomattoman energiseen ajotuntumaan, 100 grammaa edeltäjäännsä kevyempänä.

Vakuumi-infuusioprosessi vaatii merkittävästi vähemmän hartsia verrattuna perinteisiin hiiliku tutwineihin. Tämä puolestaan tuottaa kevyemmän ja dynaamisemman lautarakenteen. Vaikka laudan valmistuksessa käytetty Unibody-prosessi on salainen, sen tulos ei ole.
Se on suurelta osin vastuussa laudan legendaarisesta voimasta, tuntumasta ja mukavuudesta, vielä monien käyttövuosien jälkeenkin.

COREN tiimin kokeneet kuskit ovat laittaneet tämän laudan koville testatessaan sitä valokuvauksissa ympäri maailman, ja heillä on sanottavaa:

“Suosikkilautamme on nyt kevyempi ja SIINÄ ON SÄÄDETTÄVÄ ROCKER (laudan kaarevuus)!”
Laudan rockeria voi säätää kääntämällä kahvan kädensijasta. Näin saadaa rockeria säädettyä 15 mm:llä. Katso lisää alla olevalta videolta.

Tekniset tiedot

  1. Käsintehty Carvedin tehtaalla Saksassa
  2. Cartan 2® Carbon
  3. Uskomattoman kevyt rakenne (1,9 kg 135 cm laudalle, ilman eviä ja kahvaa)
  4. Tupla “concave” ja “Center Keel” -pohjan muotoilu
  5. Pehmeästi kaartuva reuna keskellä ja jyrkempi reuna perässä
  6. Suojttu kaksinkertaisella UV-suojauksella
  7. 3D-muotoiltu Paulownia-puuydin
  8. Ellipsimäiset joustavat kärjet
  9. Razor G10 -evät, jotka on mitoitettu vastaamaan jokaisen laudan pituutta (sisältyvät)

Lue lisää valmistajan sivuilta: Carved Imperator 7

Lisätiedot

KOKO

130 x 39, 133 x 40, 135 x 41, 137 x 42, 139 x 42,5, 141 x 43, 146 LW x 45, 152 LW x 48

Liittyvät tuotteet
Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…