Core NEXUS 4

MIKSI VALITA YKSI, KUN VOI SAADA KAIKKI!

Core Nexus 4 on tähän mennessä Coren monipuolisin leija.

Kun et halua sitoutua yhteen tyyliin – tai et vielä tiedä mikä tyyli on se sun juttu – on Core Nexus 4 täydellinen valinta.

1.779,002.399,00

Kuvaus

Helppoa muunneltavuutta

Nexuksen säätämisestä on tehty erittäin helppoa. Vaihdat tyylilajisi freestylen, waven tai all-round leijan välillä nopeasti Coren Intelligent Trim – järjestelmään ansiosta. Puomipainetta voit TIÄTYSTI säätää myös kevyen, mediumin tai vähän stydimmän puomipaineen välillä rippuen omista mieltymyksistäsi.

Coren Nexus 4:n suurin päivitys edeltäjäänsä verrattuna löytyy leijan etureunasta, josta on tehty huomattavasti ohuempi. Core on myös kyennyt minimoimaan Nexus 4:n kokonaispainon. Kaikki tämä tarjoaa suuren päivityksen uuden Nexuksen ohjausnopeuteen ja driftausominaisuuksiin verrattuna Nexus 3:een. Tämä on erittäin mukava päivitys, erityisesti enemmän aaltoajoon suuntautuneille leijasurffaajille.

Big air ja kitelooppien ystävät hyötyvät myös ohuemmasta etureunasta, sillä Nexus 4 ohjautuu nopeammin hypyissä ja on nappaa helpommin kiinni loopin jälkeen. Itse asiassa niin nopeasti, että tuplaloopeista on nyt tullut mahdollisia myös Nexus 4:n kanssa.
Freestyle-kuskeille annetaan myös lupa villiintyä vapaasti. CIT-järjestelmän ansiosta saat lisää löysää naruihin ja teet handle passit helpommin!

3-Strut leija

Leijan kolmen strutin design koostuu premium Core -materiaaleista.

Esimerkiksi Nexus 4 etureuna on valmistettu ExoTex® 2 Ultra Rigid dacronista, strutit ExoTex® Light (kevyt dacron) -materiaalista ja leijan kangas on CoreTex® 2 Tripple ripstop -materiaalia. Nämä yhdessä muodostavat loistavan yhdistelmän laadukkaita materiaaleja, kestävyyttä ja suorituskykyä.

Kuten jo aiemmin mainittiin, Coren CIT -järjestelmän ansiosta voit suunnata mihin tahansa, oli tyylisi sitten wave, freestyle tai freeride.

Speksit

  • All-round three strut kite
  • New thinner leading edge
  • Reduced weight
  • Faster steering behavior
  • Improved drift
  • Faster kite loops
  • CIT system for freeride, wave and freestyle
  • ExoTex® Light Struts
  • ExoTex® 2 ultra rigid leading edge
  • CoreTex® Tripple ripstop canopy

Lisätiedot

Koko

5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m, 11m, 12m, 13,5m, 15m, 17m

Väri

Musta, Valkoinen

Liittyvät tuotteet

Saatat myös pitää...

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…