Ulappa Myrskytakki

Myrskytakilla lämpöä kylmempiin olosuhteisiin!

Ulappa Myrskytakki on täydellinen kumppani kylmiin ja tuulisiin sääolosuhteisiin! Tämä kaapumainen yhden koon takki tarjoaa todella paljon lämpöä, jotta voit keskittyä harrastuksiisi huolimatta epäsuotuisista sääolosuhteista.

95,00

Ulappa Myrskytakki

Kuvaus

Miksi valita Ulappa Myrskytakki:

  1. Suunniteltu märkien varusteiden kanssa: Ulappa Myrskytakin suurin etu on sen kyky pukeutua päälle märkien varusteiden kanssa. Kun palaat vesiltä, voit helposti heittää tämän takin märkäpuvun päälle. Näin pysyt lämpimänä ja kuivana ja voit jatkaa harrastuksiasi pidempään.
  2. Vedenhylkivyys: Takin materiaali on erityisesti suunniteltu hylkimään vettä, mikä mahdollistaa sen käytön myös sateisina päivinä. Ei enää huolta siitä, että puku kastuisi sisältä – voit nauttia ulkoilusta huoletta ja pysyt kuivana vaativissakin sääolosuhteissa.
  3. Tilava malli: Ulappa Myrskytakki on suunniteltu riittävän tilavaksi, jotta sen alle mahtuu jopa märkäpuku. Tämä tekee takista äärimmäisen käytännöllisen ja helpon ratkaisun harrastuksia harrastaessa. Voit riisua märkäpuvun sen alla pysyen silti lämpimänä kylmilläkin keleillä.

Ulappa Myrskytakki tarjoaa monipuolisen ja käytännöllisen ratkaisun kaikille, jotka nauttivat ulkoilusta, vaikka sää yrittäisikin haastaa. Tämä takki on suunniteltu erityisesti vesiurheilulajeihin ja kaikkiin tilanteisiin, joissa tarvitset takin veden päältä tulon jälkeen. Se sopii erinomaisesti leijasurffaureilel, surffareille, purjehtijoille, avantouimareille ja kaikille, jotka haluavat nauttia vesillä olosta säästä riippumatta. Voit myös hypätä autoon märkäpuku päällä, sillä tämä takki ei päästä penkkiä kastumaan.  Tämä takki on luotu sinulle, joka arvostat laatua ja suorituskykyä ulkona liikkuessasi. Älä enää anna sään estää harrastuksiasi – valitse Ulappa Myrskytakki ja ole valmis seikkailuun, oli sää mikä tahansa!

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…