Cabrinha Switchblade

SWITCHBLADE

PERFORMANCE FREERIDE
SIZES: 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 14


Leija, joka aloitti leijasurffauksen freeride-vallankumouksen ja avasi ovet monille uusille harrastajille ympäri maailmaa siirtyy jo 16. vuoteensa ja suunnittelunsa uusimpaan kehitysvaiheen.

Hybridirungon ja HTD Lite -materiaalien tuominen on lisännyt paitsi yhden tämän alan monipuolisimman leijan käyttöaluetta, myös sen suorituskykyä. Kevyemmän rungon ja strategisesti oikeissa paikoissa käytettyjen materiaalien ansiosta leija reagoi nyt nopeammin ohjauksen. Tämä mahdollistaa paitsi paremman ohjattavuuden heikommassa kelissä, myös sen hallinnan ja herkkyyden kovemmassa tuulessa.

Uusi bridle-järjestelmä matalan ilmanvastuksen omaavine materiaaleineen vie myös leijaa aivan uudelle tasolle sen suorituskyvyssä.

1.869,002.099,00

SKU N/A Categories , Tags ,

Cabrinha Switchblade

Kuvaus

Size 5m 6m 7m 8m 9m 10m 11m 12m 14m
Wind Range in Knots (75kg rider) 23-37 20-35 18-32 16-30 13-27 11-25 10-23 9-21 7-15
Weight of Kite (kg) Without Bag 2.23 2.43 2.70 2.97 3.20 3.35 3.62 3.84 4.21
(Tolerances may vary)
FREESTYLE: POP / SLACK / POWER
FREERIDE: DEPOWER RANGE / RELAUNCH / UPWIND ABILITY
BIG AIR: BOOSTING / HANG TIME / KITELOOP
SURF: TURN SPEED / DRIFT / RELAUNCH
FOIL: TURN SPEED / DRIFT / UNDERPOWERED STEERING

THE BENCHMARK!

Alan vertailukohta kestävyydelle, vakaudelle ja reagointikyvylle.

REFINED SIMPLICITY

Kokonaan uudelleensuunniteltu ja tasapainotettu bridle järjestelmä ilman rissoja tekee leijasta kevyemmän ajaa, nopeamman kääntää ja herkemmän tottelemaan ohjausta. Tämä kaikki tuo leijalle entistä laajemman käyttöprofiilin ja myös huikean hallinnan hyppyihin.

ULTIMATE PERFORMANCE

Alan monipuolisin leija – mahdollistaa käytön laajimmissa keliolosuhteissa ja erilaisissa ajotyyleissä.

UP IN THE AIR

Viisistrutsinen runko tuo äärimästä vakautta koviin keleihin ja HIHG AR-muoto lisää leijan liito-ominaisuuksia.

HIGH POINTING

Leijan ainutlaatuinen profiili tuo uskomattoman käsittely- ja suorituskyvyn sille myös kovissa keleissä.

IT’S IN THE SWEEP

Syvempi kaari leijan muodossa mahdollistaa laajemman käyttöalueen ja helpottaa leijan nostoa vedestä, erityisesti heikommassa tuulessa.

HYBRID FRAME

Runko on perusta, jolle leija rakentuu ja teimme täydellisen kombon siinä käyttämissämme materiaaleissa. Hyödyntämällä näitä kahta HTD-materiaalia (High Tenacity Dacron (HTD) ja HTD Lite) pystyimme antamaan leijalle sen tarvitseman jäykkyyden, lisäten samalla sen reagointikykyä. Lisäksi vähensimme vielä painoa leijan takareunasta ja näin saimme aikaiseksi Hybridirungon, joka tarjoaa leijalle vieläkin entistä nopeamman reagoinnin kuskin syötteeseen.

HIGH TENACITY DACRON

Erityisesti suunniteltu pumppisten materiaaliksi. Tämän materiaalin (HTD) rakenne on erittäin sopiva kaareville pinnoille siinä käytetyn erittäin korkean lujuuden omaavien lankojen ansiosta. Materiaalissa on lisätty “lankaluku”, eli langassa olevien kuitujen määrä, venymisen ehkäisyksi leijan korkeissa täytönpaineissa. Pienempi venyvyys tekee leijasta tarkemman ja ilmassa tehokkaamman sekä tuo sille entistä tarkemman aerodynaamisen profiilin.

HTD LITE

HTD Lite on seuraava askel ilmalla täytettävien leijojen rakenteissa. Olemme saaneet yhdistettyä HTD-materiaalin ylivoimaiset edut (erinomaisen venymisen hallinnan ja erinomaisen taipumis-palautumisen) leijan kevyempään rakenteeseen. Näin pystyimme parantamaan leijan reagointiominaisuuksia ja sen käyttöaluetta entisestään.

BULLETPROOF BUMPERS

Nämä uudet kestävät TPU-isku- ja hankaussuojat ovat vahvoja, kevyitä ja kestäviä. Ne ulottuvat suojaamaan koko matkalta leijan kankaasta aina etureunan alaosaan saakka. Uusi valmistusprosessi auttaa myös vähentämään hankausta leijan maatessa kovalla pinnalla.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m, 11m, 12m, 14m

VÄRI

White/Aqua, Red/White (ei saatavilla), Yellow/White (ei saatavilla)

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…