Crazyfly – Binary Binding

Ylellistä mukavuutta vesille – säädä siteitä yhdellä kädellä jopa ajon aikana

Säätö yhdellä kädellä vaikka ajon aikana
Ensiluokkaiset materiaalit
EVA kerrosrakenne kantapään alla
Ruiskuvalettu fusion-frame

Paketin sisältö:
Pari Hexa jalkatyynyjä
Pari binaarista jalkahihnaa
Ruuvisarja aluslevyillä
Ohjekirja

Kaksi kokoa

+38 on jaloille yli EU 38 koko
-38 on jaloille alle EU 38 koko

189,00

Crazyfly – Binary Binding

Kuvaus

Binary binding on Crazyflyn uusin sekoitus mukavuutta ja yksinkertaisuutta.

Siteissä on erinomainen lautatuntuma ne tarjoavat pehmeän mutta silti tiukan istuvuuden jalalle. Jalkahihnan säädöt voidaan tehdä nopeasti yhdellä kädellä, jopa liikkeellä ollessa. Jalkahihnan muotoilu on hieman kapeampi heille, jotka haluavat työntää varpaita ylöspäin kantatessa ja hypyissä.

Binary jalkahihna tarjoaa laajan säätöalueen jalalle ja mahdollistaa myös tossujen käytön. Jalkahihnan asentoa voidaan säätää myös Binary Stixillä, mikä mahdollistaa jalkahihnan siirtämisen kantapäätä tai varpaita kohti.

Jalkatyynyssä on 3D-ergonominen muoto ja kaksitiheyksinen EVA-rakenne, mikä takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuvuuden. 3D-muoto sisältää jalkaholvin kaarituen, varvasgripin ja kantapään tuen. Pehmustetta voidaan liikuttaa kuuteen suuntaan: ylös ja alas, vasemmalle ja oikealle sekä myös kulmassa myötä- ja vastapäivään.

Crazyflyn suunnittelijat työskentelivät kovasti luodakseen parhaan mahdollisen ergonomisen istuvuuden ja valitsivat siihen vain korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat pitkäkestoisen kestävyyden ja ylellisen mukavuuden.

Binaryn jalkahihnojen ulkopintaan käytetty Italialainen nahka on erittäin kestävä hankausta, auringonsäteitä ja suolavettä vastaan. Ensiluokkaisten materiaalien lisäksi Binary Binding valmistetaan alusta loppuun Euroopassa, CrazyFlyn tehtaalla.

HEXA/BINARY SITEIDEN KANSSA YHTEENSOPIVAT LAUDAT:

2022-2016 2015 2014 2013 2012
Acton Bulldozer Bulldozer Nuke Pro Tour Model
Addict Girls Pro Nuke Pro Tour Model
Bulldozer Nuke Pro Tour Model
Cruiser Pro Tour Model
Cruiser Double
Cruiser LW
Elite
Girls
Legend
Raptor
Raptor Diva
Raptor Extreme
Raptor LTD
Raptor LTD Neon
Shox
Shox Green
Slicer

Lisätiedot

Koko

+EU 38, -EU 38

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…