CORE Fusion 6

ENEMMÄN SUORITUSKYKYÄ, PIENEMPI HIILIJALANJÄLKI

COREn myydyin twintip, CORE Fusion 6, tulee nyt Cartan 2 -hiilikuitukudoksella.
Innovatiivinen, kokonaisvaltainen lauta, joka täyttää kaikkein tiukimmatkin vaatimukset.
Pohjan monikanava- ja laudan päiden katana-kanavat tuovat laudalle sen ominaiset ajo-ominaisuudet.
CORE Fusion 6:n ainutlaatuiset materiaalit ja tekniikka, yhdistettynä hienostuneeseen muotoon ja voimakkaasti muotoiltuun vedenalaiseen pintaan, tekevät siitä ihanteellisen laudan kaikentyyppisille ajajille.

1.199,00

CORE Fusion 6

Kuvaus

 VÄHÄN JÄYKEMPI JA MAKSIMAALISESTI VAHVEMPI

Fusion 6. sukupolvi perustuu legendaarisen CARVED Imperatorin innovaatioon, ja se esittelee ensimmäistä kertaa kevyemmän, tehokkaamman ja kestävämmän Cartan 2 Carbonin yhdistettynä kevyempään puuytimeen.

Ohuemman kerrospaksuutensa ansiosta tämä hiili on tasaisesti puun ytimessä, mikä vähentää hartsin käyttöä ja lisää tehokkuutta jäykkyyden ja lujuuden suhteen. Kaava on yksinkertainen: korkeampi kuitupitoisuus laminaatissa merkitsee vähemmän materiaalia, mikä mahdollistaa suuremmat ja nopeammat palautusvoimat, tarjoten viime kädessä erinomaisen suorituskyvyn.

PITOA JA KONTROLLIA KAIKISSA TILANTEISSA

CORE Fusion 6:n massiivinen kaksinkertainen kaareva keskikanava ja pienempi ulompi kanava kulkevat koko laudan pituudelta tarjoten lisäsyvyyttä V-kölille ja tuo uskomattoman pidon. Keskiuran lisäksi lisäsimme Quattro-kärkikanavat, jolloin Freestyle kuskit voivat todella ladata tehoa poppiin enemmän kuin koskaan aiemmin, kun taas freeride kuskit nauttivat siitä, kuinka hyvin CORE Fusion 6 kulkee vastatuuleen.

AIKAISEMMIN PLAANIIN JA UNTUVANPEHMEITÄ ALASTULOJA

Saimme innoituksen syvempään V-muotoiluun moottoriveneen hyvistä ajo-ominaisuuksista vähän rouheammassa kelissä. Näin päätimme lisästä syvemmän-V-muotoisen kölin koko laudan pituudelle, jolloin se ottaa aallot paremmin ja tasoittaa ajokokemuksen. Samalla se tekee hyppyjen alastuloista uskomattoman pehmeitä.
Kukapa ei pitäisi pehmeistä laskeutumisista?

Fusion 6:ssa on 6 asteen viistereunainen kansi kärjestä kärkeen, joka sulautuu Katana-kanaviin. Viiste vähentää pituussuuntaista joustoa saaden aikaan enemmän poppia, vähemmän taipumista takaisin ja voimakkaamman kanttauksen. Näin lauta saadaan myös plaanaamaan nopeammin. Tämä lauta yhdistettynä CORE UNION PRO -siteisiin tuo täydellisen ajonautinnon.

CORE Fusion 6 – NOPEAMPI LAUTA ILMAN PELKOA SUKELTAMISESTA

Cartan 2:n palautusvoimat ovat merkittävästi suuremmat verrattuna Cartan 1:een. Tämän seurauksena Fusion 6:n ontelot sekä laudan rokkeri on suunniteltu uudelleen ja optimoitu täysin verrattuna Fusion 5:een!

Tuttu V-Rockerin käsite on säilytetty: kaarevuus on voimakkainta laudan keskellä ja vähenee kohti kärkiä. Suuren kaarevuuden ansiosta lauta on nopea ja se kohoaa tarpeeksi korkealle vedestä etuosasta. Laudan rokkeri tuo ihanteellisen tasapainoisen ajoasennon ja se sopii kaikkiin olosuhteisiin.

PIENEMPI EKOLOGINEN JALANJÄLKI
Valmistajana CORE asettaa vastuuta tuotanto- ja toimitusketjujensa kestävyyden edistämiseen. Esittelemällä GreenPoxyn, epoksihartsin, jonka molekyylirakenteesta 35 % on peräisin kasveista, takaa COREn merkittävän ympäristövaikutuksen vähentämättä laudan toimintaa ja suorituskykyä. Lisäksi siirtyminen Cartan 2:een on johtanut leikkausjätteen vähenemiseen tuotannossa jopa 80%.

LUE LISÄÄ COREN SIVUILTA


Katso Ben Beholzin vertailu Choise 5 ja Fusion 6 laudoista

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

133×39, 135×40, 137×41, 139×41,5, 141×42, 144×43, 154×46 LW, 159×47 LW

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…