2023 Crazy Fly Raptor LTD / Raptor LTD Neon lauta

FREERIDE/FREESTYLE

Koot (cm): 132 x 41 / 136 x 41 / 140 x 42 / 143 x 43

Ultra kevyt
Uusi muoto
Täysi hiilikuiturakenne
Kaksoiskovera ellipsi pohjamuotoilu
Mahtava poppi ja mielyttävä jousto
Mahtava kontrolli
Ylivoimainen aallokossa

Made in Europe!
Lue tästä linkistä The KiteMag:n arvostelu – CrazyFly Raptor LTD Neon

1.039,001.269,00

SKU N/A Categories , , ,

2023 Crazy Fly Raptor LTD / Raptor LTD Neon lauta

Kuvaus

Tyyli:
FREERIDE / FREESTYLE

Raptor LTD on todellinen legenda CrazyFlyn lautavalikoimassa. Se on yksi parhaista laudoista, joita CF on koskaan valmistanut. Saatavilla myös Neon-versio kun haluat paremman näkyvyyden laudalle tummassa vedessä.

Huippuluokan freeride/freestyle-laudan ydinominaisuuksistaan kiinni pitäen se pysyy hiilikuituisena ja ultrakevyenä mestariteoksena. 2023 Raptor LTD:n pohjan keskellä on kaksinkertainen kovera ellipsimuoto, joka takaa vertaansa vailla olevan ajomukavuuden ja Double V -kärjet, jotka parantavat pitoa popissa. Voimallisen pehmeä ajaa aallokossa, tarjoten silti dynaamisen huippuluokan freeride ja freestyle ajokokemuksen. Uusin CompFlex 4T5 Carbon laudan pohjassa tekee uudesta LTD:stä entistä mukavamman ja sileämmän, erityisesti aallokossa. Tämä uusi hiilikuitukudos tarjoaa paljon enemmän joustavuutta lujuudesta tinkimättä.

Laudan pohjassa oleva Nano Glide Skin auttaa lautaa kryssimään paremmin vastatuuleen mikrokanavien ansiosta ja suora ajo on entistä suoraviivaisempaa. Nano Glide -pinnoitekalvolla on huippuluokan liukuominaisuudet ja sen ansiosta lauta kiihtyy nopeammin ajonopeuteensa sekä kestää paremmin naarmuja. Laudan pintapuolella on mattapintainen päällyspainatus, joka antaa tälle katseenvangitsijalle ensiluokkaisen viimeistellyn ulkoasun.

Raptor LTD toimii parhaiten siteiden kanssa. Jos haluat ratsastaa wake-siteissä, suosittelemme katsomaan näitä lautoja: Raptor Extreme, Raptor tai Legend.

MADE IN EUROPE
Pakettiin kuuluu:

  • Lauta
  • Evät
  • Kahva
  • Ruuvit

Yhteensopivat siteet: Crazyfly Hexa II
Sidepaketti sisältää:

  • Padit
  • Sträpit
  • Ruuvit

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

Lisätiedot

Malli

Raptor LTD, Raptor LTD Neon

Koko

132×41, 136×41, 140×42, 143×43

Siteet

Ei siteitä, Hexa Binding II Black

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…