Core XR Pro

CORE XR PRO – RIKO RAJOJA JA LAJENNA MAHDOLLISUUKSIA

XR Pro on uudenlainen BIG AIR leija, täysin uudelleen suunniteltu ja tehty parhaista materiaaleista. Kilpailuvälineeksi suunniteltu XR Pro pyrkii vain yhteen suuntaan: ylöspäin, nopeammin, kauemmaksi.

INSTANT RELAUNCH – Härsitkö vesillä, ei hätää sillä tämä leija nousee takaisin zeniittiin silmänräpäyksessä.
SPEED VALVE 2 – Täyttö ja tyhjennys samasta venttiilistä joka on tehty myös kestäväksi.
INTELLIGENT ARC – Leija muuttaa muotoaan juuri oikealla tavalla, kun vedät puomista tai työnnät sen eteen, lisäten näin leijan käsiteltävyyttä entisestään.
GRINTEX® PATCHES – Hankausta kestävät Grintex® paikat leijan etureunassa.

2.599,003.199,00

Core XR Pro

Kuvaus

CORE XR Pro perustuu XR-sukunsa geeneihin, mutta siihen on tuotu huomattavasti lisää tehoa ja uusi suunnittelu, joka Aluula-materiaalin pohjalta.

Koe nopeammat loopit, aikasempi “catch” ja entistä parempi suorituskyky kovassa tuulessa – XR Pro tuo täydellisen boostin suoritukseesi ja antaa itsevarmuutta  äärimmäisiin temppuihin.

XR Pro tuo XR-leijan urheilullisuuden ja mukavuuden tasapainon kohti radikaalia suorituskykyä.

On selvää, että olemme kehittäneet tämän mallin kaikille BIG AIR hurjapäille, jotka haluavat korkeammalle, nopeammin ja pidemmälle kuin koskaan aikaisemmin.

ALUULA® 5-STRUTSINEN RUNKO – KEVEYTTÄ -VÄHEMMÄN ILMAVASTUSTA – ENEMMÄN NOPEUTTA

CORE XR Pro tuo mukanaan jäykimmän olemassa olevan runkomateriaalin, Aluulan. Sillä saadaan aikaiseksi vielä ohuempi etureuna ja strutsit verrattuna XR8:aan. Ohuempi halkaisija tarkoittaa vähemmän ilmanvastusta, mikä puolestaan tarkoittaa salamannopeaa leijaa.

Yhdistettynä äärimmäisen vakaaseen 5-strtutsiseen runkoon, XR Pro ei kärsi juuri lainkaan muodonmuutoksista kovissakaan puuskissa ja reagoi jokaiseen ohjausliikkeeseen, oli se sitten kuinka pieni tahansa. Tämä tekee siitä paitsi suoraviivaisemman ja hallittavamman, myös erittäin vakaan korkeissa nopeuksissa ja vaativimmissa suorituksissa. Kaikkien kokoisten leijojen osalta XR Pro on kymmenen prosenttia kevyempi kuin XR8.
COREn Aluula täyttää korkeat vaatimukset kestävyyden ja pitkäikäisyyden suhteen oikein käytettynä.

CORETEX 2® KOLMOISRIPSTOP-KANGAS – MAKSIMAALINEN VAKAUS JA KESTÄVYYS

Äärimmäisen vähän venyvä ja samalla erittäin kestävä, yksinomaan CORElle tehty kangas tukee optimaalisesti XR Pron tavoittelemia ominaisuuksia, kuten lineaarista voimansiirtoa, vakautta ja erinomaista hallintaa. Erityispinnoite tuo erittäin hyvän repeytymiskestävyyden, repeämisen etenemisen eston ja tarjoaa lisäksi erittäin hyvän UV-suojan tehden näin leijasta mahdollisimman pitkäikäisen.

CORE INTELLIGENT TRIM SYSTEM

MUOKKAA LEIJAN KÄÄNTÖSÄDE YKSILÖLLISESTI

COREN ÄLYKÄS SÄÄTÖJÄRJESTELMÄ (CIT) tarjoaa sinulle kolme asetusvaihtoehtoa, joiden avulla voit räätälöidä CORE XR Pron juuri omiin mieltymyksiisi ja ulkoisiin olosuhteisiin sopivaksi.
Uskalla kokeilla – se kannattaa!

Katso alta vertailu XR8:n ja XR PRO:n välillä.

XR PRO – TUULIALUEET
Koko BFT KTS
XR Pro  6.0 5,0 – 8,5 20 – 42
XR Pro  7.0 4,5 – 8,0 17 – 38
XR Pro  8.0 4,0 – 7,5 15 – 36
XR Pro 9.0 4,0 – 7,0 13 – 33
XR Pro 10.0 4,0 – 6,5 13 – 30
XR Pro 12.0 3,5 – 6,0 11 – 26
Sensor 3S all all
Sensor 3S Pro all all

YHTEENSOPIVUUS

CORE XR Pro on täysin yhteensopiva seuraavien puomimallien kanssa:
Sensor 3, Sensor 3 Pro
Sensor 2, Sensor 2+, Sensor Pro, Sensor 2S, Sensor 2S Pro

Lisätiedot

KOKO

6.0, 7.0, 8.0, 9.0, 10.0, 12.0

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…