CORE Choice 5

CORE CHOICE 5

“PUT THE GLOW IN YOUR FLOW”

COREn innovatiivinen freeride/freestyle/wakestyle lauta, jolla nostat osaamistasi nopeasti uudelle tasolle.

AINUTLAATUINEN JÄYKKYYS JA AJOSUORITUSKYKY

CORE Choice 5:n 30° asteen kaksisuuntaisen hiilikuitulaminaatin asettelu optimoi laudan kiertoöjäykkyyden ja joustavuuden. Mittatilaustyönä valmistettu kaksisuuntainen hiilikuitulaminaatti tarjoaa enemmän joustoa laudan pituussuunnassa ja vähemmän joustoa (kiertojäykkyys) varpaiden ja kantapään välillä. Cartan-hiilikuidun ainutlaatuinen korkea filamenttimäärä vaatii myös huomattavasti vähemmän hartsia, mikä säästää laudan painoa. Nauti paremmasta popista, pehmeämmistä laskeutumisista ja äärimmäisestä kestävyydestä Cartanin avulla.

Koot: 133×40 | 135×41 | 137×41,5 | 139×42 | 141×42,5 | 144×43,5

1.199,00

CORE Choice 5

Kuvaus

LISÄÄ KIERROKSIA PELIIN

Innovatiivinen, suorituskykyinen mutta silti sopivan leikkisä twintip-lauta, jolla on erittäin laaja käyttöalue. Choice 5 on täydellinen lautavalinta freestyleen, freerideen ja suuriin ilmalentoihin yhdellä laudalla. CORE Choise 5 tuo mukanaan kiistattoman tasaisen ajokokemuksen yhdistettynä välittömään ketteryyteen. Choice 5 on helposti lähestyttävä lauta, mahtavilla ajo-ominaisuuksilla, jotka takaavat aloittelijoille ja keskitason kuskeille nopeaa kehittymistä.

CORE Choise 5:n erinomainen pito saadaan monikanavapohjalla, kun taas ketterys ja poppi ovat mahdollisia uuden kärkimuotoilun ja integroitujen quattro-kanavien ansiosta. Pehmeämmät laskeutumiset johtuvat voimakkaasti muotoillusta pohjasta, joka tehokkaasti rikkoo veden pintajännityksen ennen kuin tunnet paineen polvissasi. Laudan helpompi käsiteltävyys auttaa myös korjaamaan kovempia alastuloja ja ajamista rouheammassakin aallokossa.

CHOICE 5 TARKEMMIN

Tarkkaan valittujen Paulownia-puulevyjen ansiosta CORE Choise 5 on jopa 250 grammaa edeltäjäänsä kevyempi! Aikaisempien ABS-raitojen sijaan ludassa käytetään ABS:stä valmistettuja komposiittisauvoja ja jopa 80-kerroksista laminaattia. Laudan yhden rungon teknologia, joka juontaa juurensa kilpasuksista, luo suoran yhteyden Cartan-hiilikuitulaminaattien välille kannessa ja rungossa torsion boxin -muodossa.

Lisää kierroksia peliin saat, kun yhdistät CORE Choise 5 laudan ja CORE UNION PRO -siteet!

Lue lisää valmistajan sivuilta.


Katso Ben Beholzin vertailu Choice 5 ja Fusion 6 lautojen välillä.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

133×40, 135×41, 137×41,5, 139×42, 141×42,5, 144×43,5

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…