CrazyFly Hyper 2024

HIGH-PERFORMANCE FREERIDE/BIG AIR.
7m / 9m / 10m / 12m / 15m

2 x BigAir voitto KiteLife WKND kisoissa (2022 ja 2023)

Tämä leija vie sinut entistä korkeammalle ja entistä pidemmälle.  Vuoden -24 malli jatkaa BigAir sarjassa siitä mihin 2023 malli jäi.

Vuoden 2024 Hyper on suunniteltu vaativille leijasurffaajille (HUOM! toimii myös aloittelijoille).
Tämä leija edustaa modernien Big Air leijojen huippua ja tarjoaa taatusti unohtumattoman leijasurffauskokemuksen.

Hyperin suorituskyky on hienosäädetty täydellisesti yhteensopivaksi Savvy-puomin kanssa. Se, mikä todella erottaa tämän leijan joukosta, on sen 12-pisteinen bridle-systeemi, joka vähentää puomipainetta merkittävästi. Tämä tekee sessioistasi veden päällä entistä nautinnollisempia. Lisäksi se parantaa leijan vakautta ja reagointikykyä, mahdollistaen nopeammat ja sulavammat käännökset kuin koskaan ennen.

Myyntipakkaus sisältää:

  • Hyper leija
  • Leijareppu
  • Pieni paikkasarja
  • Käyttöohjekirja

2024 HYPER – GO BIG OR GO HOME!

1.599,002.838,00

CrazyFly Hyper 2024

Kuvaus

Vuoden 2024 Hyper jatkaa omaa menoaan modernien Big Air -leijojen luokassa.

Hyperin huippuominaisuuksiin kuuluu myös sen ainutlaatuinen bungee-naru, ohjausnarujen kiinnityspisteissä, joka antaa lisätukea leijalle kovemmissa tuulissa ja helpottaa sen uudelleennostoa kevyissä keleissä. Hyper tuntuu lähes kohoavan taivaalle itsekseen tuuli-ikkunan reunasta. Bungee-naru tuo myös tärkeää tukea leijan siipien kärkiin, mikä tekee Hyperistä vakaudeltaan poikkeuksellisen ylitehoisenakin ja helposti hallittavan puuskaisissa keleissä (ja näitähän meillä Suomessa riittää).

Hyperin ja Savvy-puomin yhdistelmä tarjoaa jatkuvaa palautetta leijasta puomiin, joten tiedät aina, missä leija sijaitsee. Tämä leija on todellinen voimapesä, joka tarjoaa voimaa ja nostetta erityisesti suuriin hyppyihin. Hyperin hypyt ovat korkeita, liito pitkää, heliloopit ennustettavia ja hallitut alastulot sujuvia.

Vaikka 5 strut -rakenteinen Hyper on alun perin suunniteltu koville keleille, yllättää se vaikuttavalla suorituskyvyllään kevyemmissäkin tuulissa. Meillä leijasurffauksella onkin sanonta “Aina on kympin keli” 10m2 Hyperin kanssa ja tästä kiitos TerTex-materiaalin. TerTex vahvistaa leijan tärkeitä kohtia, pitäen samalla sen kokonaispainon alhaisena. Tämä optimoitu painoprofiili laajentaa Hyperin tuulialuetta huomattavasti ja parantaa sen suorituskykyä kevyissä tuulissa.
Hyperin 15 neliön LW-leija on suunniteltu tarjoamaan huippusuorituskykyä silloin, kun muut jo vaihtavat patjoihin tai foileihin.

Tiedot

Lisätiedot

KOKO

7m, 9m, 10m, 12m, 15m LW

PUOMI

Ei puomia, SAVVY, SAVVY XT

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…