Tervetuloa lukemaan leijasurffaus.fi ensimmäistä uutiskirjettä!

Vaikka eletäänkin jo sydäntalvea ja itsekin käymme koulutusten lomassa lumella ajelemassa, niin olemme aloittaneet jo seuraavaan kesäkauteen valmistautumisen.

Tuleva kesäkausi tulee olemaan monin tavoin ikimuistoinen leijasurffaus.fi historiassa. 

Pysy kuulolla SOME-kanavissamme tai sitten täällä uutiskirjeen puolella ja olet ensimmäisten joukossa kuulemassa lisää.

Tässä uutiskirjeessä

Haastattelussa: Joonas Tuominen – Leijasurffaus.fi perustaja
Talvikurssit käynnistyneet!
Uusi tuotemerkki – CRAZYFLY!
Uusi tuotemerkki – AIRWAVE!
Leijasurffaus – YouTube kanava

Joonas Tuominen - Leijasurffaus.fi perustaja
Mistä kaikki sai alkunsa - Joonaksen tarina

Näin leijasurffaajia Lauttasaaren rannalla kesällä 2005 ja laji näytti sen verran ”mageelta”, että päätin kysäistä kavereilta, miten lajissa pääsisi alkuun. Silloin rannalla oli kaveri nimeltä Harri Huikuri, joka oli aikansa parhaita leijasurffaajia.

Lue lisää täältä…

Talvikurssit käynnistyneet

Talvikurssimme ovat käynnistyneet tammikuussa ja ensimmäiset oppilaamme ovat jo siirtymässä teoriaosuuden jälkeen lumille. Kurssimme alkavat aina kattavalla teoriaosuudella, joka sisältää 2,5 tuntia täyttä asiaa. Tämän jälkeen kurssille osallistujat suorittavat teoriakokeen, joka osoittaa että asiat on sisäistetty ja oppilaillamme on tarvittavat perustiedot leijasurffauksesta/leijahiihdosta.

Kursseilla painotamme erityisesti teoriaosuudessa tietoja ja taitoja lajin turvalliseen harrastamiseen sekä perusteisiin.

Seuraava teoriakurssiryhmä alkaa 19.1.2022 klo 17:45. Kurssi pidetään verkon välityksellä (Google meet).

Järjestämme kurssit pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Tutustu kurssivaihtoehtoihimme tästä linkistä.

Jusa-talvi-2020-21

Uusi tuotemerkki - CRAZYFLY!

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että Leijasurffaus.fi on nyt CRAZYFLYN virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Crazyflyn tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja erittäin hyvästä laadusta ja vuodesta 2019 lähtien markkinoiden parhaasta, huikeasta 3-vuoden tuotetakuusta leijoille, laudoille ja foileilleen.
Tuotemerkki on perustettu jo vuonna 1999 ja he ovat alusta lähtien panostaneet erityisesti tuotteiden korkeaan laatuun sekä toimivuuteen. Vuonna 2017 Crazyfly avasi oman tuotantonsa Euroopassa. Tämän jälkeen he ovat tuoneet leijojen valmistukseen monia innovaatioita liittyen leijojen materiaaleihin sekä siihen miten leijat tehdään ja näin onnistuneet tekemään leijoista entistä kestävämpiä sekä kevyempiä.
Crazyfly panostaa laadun lisäksi vahvasti myös tuotesuunnitteluun sekä innovaatioihin pyrkien jatkuvasti tuomaan entistä parempia tuotteita markkinoille.

Nopeat toimitukset kaikille Crazyfly tuotteille.

Tällä hetkellä yleinen markkinatilanne leijojen ja lautojen osalta on haastava, tuotteita on vaikea saada ja niiden toimitusajat ovat yleensä erittäin pitkiä. Crazyflyn tuotteiden kanssa tilanne on onneksi toinen. Tuotteita on saatavilla nopealla 2-3 viikon toimitusajalla tai jopa nopeammin. Tästä iso kiitos kuuluu sille, että Crazyfly on ainoa valmistaja, jonka leijat, laudat, foilit ja puomit sekä siteet valmistetaan alusta loppuun heidän omassa tehtaassaan Euroopassa.

Tutustu Crazyfly tuotteisiin verkkokaupassamme.

Airwave patjaleijat

Otimme myös kokonaan uuden tuotemerkin myyntiin leijasurffauksen puolella. Airwave on tuttu merkki liitovarjopuolelta vuosikymmenten ajalta. Nyt he ovat tuoneet osaamisensa lajimme harrastajien iloksi suljettujen patjaleijojen muodossa.

Tuotemerkin osaamisesta kertoo se, että he ovat jo heti ensimmäisistä kisoistaan lähtien olleet tuttu näky podiumilla. Tulemme kirjoittamaan arvostelun mm. Airwave Koala – leijasta ensi kesänä.
Tällä väliin voit tutustua Koalaan verkkokaupassamme.

Näilläkin tuotteilla on erittäin hyvä saatavuus, joten jos olet hankkimassa patjaleijaa niin tässä on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Koala löytyy myös koulutuskalustostamme, joten jos harkitset sen ostamista, niin sitä on mahdollista vuokrata koulutuspäivien ajaksi silloin kun itse emme sitä tarvitse.

YouTube kanava

Avasimme äskettäin oman youtube kanavan, jonne tulemme tekemään lajivideoita, vinkkejä ja tuotearvioita.
Kanava on vielä aivan alkuvaiheessa. Jos sinulla on ajatuksia siitä mitä haluaisit kanavalla nähdä, niin otamme mielellämme toiveita vastaan.
Kaikkia toiveita emme ehkä pysty toteuttamaan heti, mutta pyrimme palvelemaan sinua tätäkin kautta.

YouTube – Leijasurffaus

Leijasurffaus.fi
Osoitelähde: leijasurffaus.fi uutiskirjeen tilaajat
VÄLINEET – KURSSIT – VUOKRAUS
info@leijasurffaus.fi

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…