CrazyFly Sculp 2024

Todellinen leijasurfauksen allround machine

Vuoden 2024 Sculp on monipuolinen leija, joka tarjoaa urheilullisen tunteen ollen silti erittäin vakaa ja ennustettava. Se on todella monipuolinen suorittaja, olipa kyseessä sitten vanhan koulukunnan temput, freestyle, kiteloopit, suuret hypyt tai foilaus, uusi Sculp pärjää niissä kaikissa.

FREERIDE/FREESTYLE/FOIL
7m / 8m / 9m / 10m / 12m / 14m

Crazyfly Sculp specs

  • Monipuolinen allround -leija
  • Toimii myös puuskaisissa keleissä ja ylitehoisena
  • Hienosäädetty kitelooppeja varten entistä paremmin
  • Erittäin vakaa ja ennustettava!!!
  • Suora ja reagoiva ohjaus – tiedät aina missä leijasi on
  • Helppo nostaa vedestä

2024 – SCULP on leijaksi todellinen “jokapaikan höylä” – Old school/freestyle/kite loopit/big air tai foilaus – SCULP toimii!

1.469,002.678,00

CrazyFly Sculp 2024

Kuvaus

Sculp, Hybrid Delta Bow!

Tämä muoto yhdistää Delta- ja Bow-muotojen parhaat puolet ja tekee siitä monipuolisimman ja helpoimmin käytettävän leijan, jonka Crazyfly on koskaan valmistanut. Se tarjoaa hangtimea, kitelooppeja, toimii unhookkina ja kääntyy todella herkästi.

Sculp on hienosäädetty toimimaan parhaiten uuden Savvy-puomin kanssa. Brilet tukevat leijaa kahdestatoista pisteestä ja tällä saavutetaan leijaan kevyempi puomipaine, parempi vakaus ilmassa ja nopeampi kääntyminen. Bridlet sisältävät kaksi joustavaa narua leijan molemmissa päissä. Nämä tuovat leijalle paremman vakauden ilmassa, toimivuuden puuskaisessa kelissä ja helpottavat nostoa kevyissä tuuliolosuhteissa. Ensimmäinen joustava naru etureunassa siivenkärjen lähellä on pääasiassa aktiivinen leijan noston aikana, ja leija haluaakin käytännössä lentää itsestään ylös tuuli-ikkunan reunassa. Toinen joustava naru on yhdistetty ohjausnaruun luoden toisen kiinnityskohdan etureunan siivenkärjelle. Tämä tukee siivenkärjen rakennetta lisää, joten leija on todella vakaa puuskaisissa olosuhteissa ja ylikuormitettuna huolimatta siitä, että se on kolme strutsinen. Tämä naru tarjoaa myös kaksi lisäasetusta leijalle: pehmeä ja kova. Valitsemalla pehmeän asetuksen, Sculpilla on vähemmän puomipainetta, se kääntyy hitaammin ja on anteeksiantavampi. Kovan asetuksen valitseminen lisää puomin painetta, tekee leijasta reaktiivisemman, antaa sille sporttisemman tunteen ja kääntää sen nopeammin.

Savvy-puomin ja kahdentoista pisteen bridlen yhdistelmällä saat jatkuvaa palautetta leijasta puomiin, joten sinulla on aina leija täydellisesti hallinnassa.
Sculpin tehontuotto on tasaista ja depoweri erinomaisen hyvä. Sculp inspiroi luottamaan kitelooppeihin parannetun palautumisen ja entistä pienemmän kääntösäteen ansiosta.

Sculpin alaveto on vaikuttava, kiitos TerTex-materiaalin. TerTex korvasi Dacronin strategisissa kohdissa tehden leijan rakenteesta vahvemman ja kokonaispainoltaan entistä kevyemmän. Optimoitu paino mahdollistaa suuremman tuulialueen ja paremman kevyentuulen.

Vuoden 2024 Sculp todella tekee tämän.

 

 

Lue The Kite Magin testi tästä linkistä.

 

2024 CRAZYFLY SCULP – ONE WORLD, ONE KITE 

Lisätiedot

KOKO

7m2, 8m2, 9m2, 10m2, 12m2, 14m2

Puomi (Savvy 2024)

Ei puomia 0€, Savvy +649€, Savvy XT +699€

Tutustu myös näihin

Koukussa tuuleen

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina etujoukoissa kun tiedotamme uutuksistamme, vaihdokeistamme sekä muista mielenkiintoisista lajiin liittyvistä asioista ja tulevista tarjouksista uutiskirjeen tilaajille…